2777
2789
عنوان

نشستن نوزاد

195 بازدید | 14 پست

دخترم پنج ماه و پانزده روزشه نمیتونه بشینه وقتیم دورش بالشت میزارم بازم کج میشه ب یکطرف یا هم خم میشه ب جلو 

اطرافیانم میگن شش ماهش ک شد باید بشینه

میخواستم بدونم تا کی وقت داره واسه نشستنش..؟!

۵ماه بشینه؟!🥶

آقا ۵ماه که هنوز بلد نیست خودشو درست برگردونه 

از ۸ماه معمولا که بچه میشینه

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اینجا این مدلی هستن؟از بچه نه ماهه توقع حرف زدن دارن از بچه پنج ماهه توقع نشستن.توروخدا انقد حسا ...

منم چون بچه اولمه خیلی حساسم و همچنین بی تجربه گاهی حرفای دیگران آدمو آشفته میکنه

منم چون بچه اولمه خیلی حساسم و همچنین بی تجربه گاهی حرفای دیگران آدمو آشفته میکنه

بدم میاد از حرفای بقیه و نظراتشون.بچت هنوز راه نمیره؟هنوز واینمیسته؟هنوز جیششو نمیگه؟بچه من همسن این بود شعر میخوند.بچه من ده ماهگی راه میرفت.خوب ب شما چه؟با همه چیز کار دارن.اگر کسی گفت بگو عجله ای ندارم هرچیزی به وقتش.بلاخره هرکاری ک بقبه میکنن اینم میکنه

بدم میاد از حرفای بقیه و نظراتشون.بچت هنوز راه نمیره؟هنوز واینمیسته؟هنوز جیششو نمیگه؟بچه من همسن این ...

دقیقاا پسرخاله م سه ماه و نیمشه همه ازش تعریف میکنن ک این پسر زود گردن گرفت آواز میخونه تو نشستنش بدنش شل و ول نیس ولی دختر تو هنوز اینکارا رو نمیکنه

خیلی زورم میاد ک اینو ب بچم میگن

دقیقاا پسرخاله م سه ماه و نیمشه همه ازش تعریف میکنن ک این پسر زود گردن گرفت آواز میخونه تو نشستنش بد ...

خیلی رک بگو شما دوست دارین کسیو باهاتون مقایسه کنن(حتی اگه نقطه ضعفی دارن به روشون بیار.مثلا اگه خالت اینو میگه بگو خاله دوستمم برای خواهر زادش فلان کارو کرده)جواب بده چون شعورشون پایینه که اینو به یه مادر میگن

@ddddd444     هستی عزیز میخوام عکس کیانا رو بذارم

ای جانممممممممممم ماشالا خیلییییییی نازه و خوشگل و تپل خدا حفظش کنه.

❤لطفا برای قبولی خواهرم در ازمون ی صلوات بفرستین❤