2777
2789
عنوان

دوستان تبریزی

457 بازدید | 16 پست

دوستان کدوم مرکز سونوگرافی دقیق هست من همیشه مرکز کسری میرفتم ولی راستش اخلاق دکترش خوب نیست میخوام یه جای دیگه برم نمیدونم کجا؟

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سونوگرافی دی هم خوبه. 

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
اذرابادگان خیلی دقیقه

مگه اینجا آزمایشگاه نیست. تو همون ساختمانی که این آزمایشکاه هست یه سونوگرافی خیلی خوبی هست اسمش یادم نیست

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
همونه بله طبقه همکف سونو هستش دکتر باستانی و دکتر بابالو

بله درسته. سونوگرافی بابالو 

همونه بله طبقه همکف سونو هستش دکتر باستانی و دکتر بابالو

گلم باید وقت بگیریم یا نه؟

و اینکه خودم باید بگم کدوم دکتر رو میخوام دکتر بابالو کدوم روزها هستند؟

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
من کل بارداریم و نوین رفتم

والله چون برای غربالگری اول میخوام برم میخوام تشخیصشون دقیق باشه

بابالو یاهمون اذرابادگان

گلم باید از قبل وقت بگیرم؟ و اینکه کدوم روزها خود دکتر بابالو هستند؟

من که اونجا رفتم راضی بودم بازم بیشتر تحقیق کن عزیزم تعریف بابالو روهم زیاد شنیدم 

مرسی گلم قربونت شم.