2777
2789
عنوان

آش پیش پا + عکس

262 بازدید | 25 پست

سلام خوشگلا .دیروز من آش پیش پای بچمو درست کردم رسم هیچ جا نیست همین جوری یه آشی درست کردم به نیت اینکه پسرم تا چند هفته دیگه به دنیا میاد و قدمش رو روی چشمم میزاره . منم نیت کردم و موقع ریختن رشته برای همه ی کسانی که در انتظار و آرزوی داشتن فرزند هستند از ته دل دعا کردم که خداوند دامنشون رو سبز کنه و با خبر بارداریشون شاد بشن . امیدوارم خدا همه رو حاجت روا کنه . 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای جانم ان شالله قدمش پر از خیر و برکت و خوشی باشه براتون 

و زیر سایه پدر و مادر عاقبت بخیر بشه

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

آش پیش پا 😂😂😂😂 

مبارکه انشالاه بسلامتی دنیا بیاد🙏💓

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
قدمش پیشاپیش مبارک برای شفای دختر من دعا کن شما بارداری

مرسی عزیزم .

ان شاالله خدا دختر گلت رو شفا بده اگه قابل باشم موقع زایمان دعاش میکنم ایشالا دلت با سلامتی دخترت شاد بشه عزیزم .

اخییی بطلامتی این اش پشت پا داداشمه سربازه طفلی

ان شالله هر جا هست تنش سالم و دلش خوش و این روزا زود بگذره و برگرده پیش خانواده 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

مرسی عزیزم . ان شاالله خدا دختر گلت رو شفا بده اگه قابل باشم موقع زایمان دعاش میکنم ایشالا دلت با س ...

ممنون عزیزم

ان شاءالله به سلامتی بغل بگیریش

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.