2777
2789
عنوان

حساسیت نامزدم

1054 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها با نامزدم هنوز در مرحله اشنایی هستیم پسر خوبی ام هست ولی من شدیدا از مردایی که غیرت الکی دارن بدم میاد چند روز پیش رفتیم درمانگاه باید امپول میزدم یه پرستار مرد اومد انجام داد تو راه برگشتن دیدم نامزدم خیلییی عصبانی شده که تو چرا گذاشتی یه مرد پشتتو ببینه و امپول بزنه و مگه من بی غیرتم و اینا 😑😑  به نظرتون همچین غیرتی طبیعیه یا بعدا تو زندگی اذیتم میکنه؟ 

ببین خب ب نظر من طبیعی بوده اینجا غیرتش 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن ن طبیعی نیست 

من واسه واکسن زدنم یه دعوایی راه افتاد که نگو رفتیم واکسن بزنم اونی ک میزد یه پسره بود از اینا ک جلف لباس میپوشن 

بهم گفت استینتو بده بالا نامزدم گفت نمیخواد پاشو بریم 

پسره گفت مگه ما مسخره ی شماییم 

باهم دعواشون شد درگیری 

اخرم یه زنه امد برام زد شوهرمم وایساده بود بالا سره پسره که یبار نیاد تو کابین😂😂

اصلا طبیعی نیست بنظرم اگه هنوز تو مرحله اشنایید بهمش بزن

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤

یعنی خواهرم کیست مویی داشت عمل کرد دکترش مرد بود شوهرش باید غیرتی میشد 🤔🤔🤔

حتی زنداییم واسه زایمانش دکتر مرد انتخاب کرد داییم هم موافق بود 

الکی حساسن نمیتونی کنار بیای جدا شو میتونی کنار بیای نه بمون باهاش 

پشت رو ک کامل نمیبینن ی ذره اش رو میبینن دیگه انگار خیلی غیرتیه نامزدت 

خب آدم وقتی میره آمپول بزنه شلوار رو ک کامل در نمیاره ی ذره میده پایین 

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹
ن ن طبیعی نیست  من واسه واکسن زدنم یه دعوایی راه افتاد که نگو رفتیم واکسن بزنم اونی ک میزد یه ...

خیلی غیرتیه پس 🤕من رفتم دکتر دکتره جوون بود فشارم میگرفت و به کمرم اینا دست میزد من جلو شوهرم خجالت میکشیدم اون عین خیالش نبود

لطفا لایکم نکنید🤦🏻‍♀️🥲

نمیدونم چطور بعضیا میگن طبیعیه خب رفته آمپول زده بدبخت عمدی و هوسی که ببخشید ولی نرفته ماتحتشو نشون بقیه بده که میگین حق داشته نامزده

اسی یه حقیقتیو میگم بت ادما بعد ازدواج بدتر میشن یعنی این ادمو درنظر بگیر چند درجه بدترش کن میشه شوهرت

اگر نمیتونی تحمل کنی و میدونی که رفتارشون و شخصیتتون جور نیست بهم بزن چون بعدش عذابه برات

خیلی غیرتیه پس 🤕من رفتم دکتر دکتره جوون بود فشارم میگرفت و به کمرم اینا دست میزد من جلو شوهرم خجالت ...

غیرتی نیست این دیگه بدبین و کوته فکره که نمیفهمه امپول زده و ممکنه توی درمانگاه پیش بیاد