2789
عنوان

ترکیه

345 بازدید | 9 پست

بچه ها من میخام برم ترکیه..چون اتباعم بهم ویزا نمیدن گفتن فقط میتونن پاسپورتمو مهر خروج بزنن...اگه مهر خروج بزنن اونور بگیرنم چون ویزا ندارم دیپورتم میکنن؟؟یا ربطی نداره؟؟

فک کنم ربطی نداره، برا ترکیه که ویزا نمیخواد 

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره ولی برای افغانستانیا میخواد منم افغانستانیم

آها، پس نمیدونم 

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
اگر پاسپورت ایرانی ندارید نیاز به ویزا دارید

اینو ک میدونم ولی ویزا نمیدن میگن فقط میتونیم مهر خروج بزنیم ....

سوالم اینه ک با مهر خروجم میتونم برم ؟؟؟ اگه رفتم برام مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟

اینو ک میدونم ولی ویزا نمیدن میگن فقط میتونیم مهر خروج بزنیم .... سوالم اینه ک با مهر خروجم میتونم ...

شما پاسپورت ایرانی دارید یا افغان؟

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم
افغان

با پاسپورت افغان باید قبل از مسافرت به سفارت ترکیه مراجعه کنید ویزا بگیرید اتباع ایرانی در فرودگاه ترکیه براشون ویزا صادر میشه

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم
با پاسپورت افغان باید قبل از مسافرت به سفارت ترکیه مراجعه کنید ویزا بگیرید اتباع ایرانی در فرودگاه ت ...

رفتم میگه باید مهر پروانه اقامت بزنید اما رفتم برای زدن مهر، قبول نکردن ☹️🥺