دخترم شپش گرفته بود یک هفته ست موهاش و با روش های مختلف تمیز کردم ،اما امکان شستن پتو و روبالشتی ها رو ندارم،اگه به پتو و روبالشتیا اسپری حشره کش بزنم و خودمون چند روز خونه نباشیم اگه شپش یا تخمش روی پتو باشن میمیرن؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای ملحفه و لباس و فرش میتونید از اسپری های درمین و نلا استفاده کنید
لباسها و وسایل قابل شستشو رو ده دقیقه تو آب جوش قرار بدید
وسایل غیر قابل شستشو مثل کتاب و تبلت رو تو پلاستیک مشکی دربسته یک هفته در معرض آفتاب بذارید
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
برای ملحفه و لباس و فرش میتونید از اسپری های درمین و نلا استفاده کنید لباسها و وسایل قابل شست ...
سه تا بچه کوچک دارم اصلا وقت نمیکنم همه لباساشون رو با آبجوش بشورم،لباسشویی هم تا دمای ۴۰ درجه بیشتر تنظیم نمیشه،واسه همین میخوام حشره کش تار و مار بزنم
سه تا بچه کوچک دارم اصلا وقت نمیکنم همه لباساشون رو با آبجوش بشورم،لباسشویی هم تا دمای ۴۰ درجه بیشتر ...
تار و مار تاثیر نداره... باید اسپری شپش بخرید
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.