2777
2789
عنوان

حق باکیه...

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 25 پست
از قدیم گفتن از محبت خارها گل میشود

محبتای منو نمیبینه فک میکنه وظیفمه منم باز حرصم میگیره 

کارایی که من وظیفم نیس ومیکنم رو میگه باید بکنی 

کارایی که وظیفشه رم که نمیکنه یا بازور بکنه هم فک میکنه لطف کرده 

بخدا با خودم فک میکنم کنار میام میگم نه بابا خوبه زندگیم بعد میام برا یکی تعریف کنم میبینم بدبخت ترینم

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم
معلومه که حق با توا این چه حرفیه زده

همش میگه تو رو بد بزرگت کردن کارای بچگونه میکنی به خانوادم فوش میده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها تو شهر غریب بیرون که نمیبره خودشم صب میره شب میاد میادم که فقط اینو بیار اونو ببر اونو بیار بعد ...

مام همینیم خاهری ولی خوب اونم تقصیری نداره میدونی چقدر از مردای خانوار شرمنده ی زن و بچشون شدن تقصیر کسی نیست اوضاع زمونه بهم ریخته هم حالشون بده به خاطر گرونیا به هر چی نگاه میکنی بری سمتش بخری س برابر شده دیگه اعصابی واسه کسی نمیمونه ک بخان بدبختا بیان ناز من و تو رو هم بکشن بازم خدارو شکر کن ی کار داره تو خونه نیست ور دلت ک هی غر بزنه ،باید فقط زمان بدی ب این مسئله و محبت بسیار زیاد کنی مردا مثل بچه میمونن حساسن

مام همینیم خاهری ولی خوب اونم تقصیری نداره میدونی چقدر از مردای خانوار شرمنده ی زن و بچشون شدن تقصیر ...

بخدا نه ارایشگاه میرم نه وسایل ارایش میگیرم اصلا خرجی ندارم فقط خریدای خونس که قد اون خداروشکر داریم فکری نداره نمیدونم چشه نه میاد بگه نمیخامت برو یا بگه دوسم داره نمیفهمم

محبتای منو نمیبینه فک میکنه وظیفمه منم باز حرصم میگیره  کارایی که من وظیفم نیس ومیکنم رو میگه ...

ن بدبخت ک نیستی بد بخت اونیه ک بچش سر چهار راه واسه ی لقمه نونه بدبخت اونیه ک سایه سر نداره ی سقف بالا سر نداره در ب دره اینا دیگه میشه نا شکری ،بدبخت اونیه ک تو اشغالا دنبال نون شبشه ک پیدا کنه ببره خونه با زن و بچش بخوره تا حالا دیدی سر سطل زباله  بدبخت کسی ک محتاج نون شبه ی لقمه نون نداره ،پس نگو اینا ناشکری میشه خدا قهرش میگیره

بخدا نه ارایشگاه میرم نه وسایل ارایش میگیرم اصلا خرجی ندارم فقط خریدای خونس که قد اون خداروشکر داریم ...

میدونم انگار تو برزخی ،منم خرج آن چنانی ندارم در همین حد ک ی مقدار مرغ و گوشت تو یخچالم باشه کافیه شکر زندگیا ب قدری سخت شده بخایی ی ذره فشار ب مردت بیاری خدای نکرده سکته میکنه بعد همه میخورنت ،الان ک هست متوجه نمیشی دور از جونش نباشه میفهمی من عموم تا وقتی زنده بود از شیر مرغ تا جون آدمیزاد واسه زن عموم فراهم میکرد عموم ب رحمت خدا ک رفت همه ی دور و بریاش ک میومدن مفت خوری خ‌ونه ی عموم بعد از مرگ عموم نکردن ی تعارف کنن ببینن این پیر زن ی تیکه نون میخاد یا ن،اولو آخرش تو میمونی و اون فرصت زندگی کردن ب خدا خیلی کمه آدم تا زنده اس قدر همو بدونه ،بعدم همیشه قوی باش به کسی جز خدا تکیه نکن،منطقی فکر کن ن احساسی

ن بدبخت ک نیستی بد بخت اونیه ک بچش سر چهار راه واسه ی لقمه نونه بدبخت اونیه ک سایه سر نداره ی سقف با ...

هرکی یجوریه دیگه بخدا چن روز پیش یکی از همشهریامون که دوتا بچه هم داشت خونه داشت درحد خودش پولم داشت ولی خودکشی کرد  اونا باز یه امیدی دارن به زندگی میجنگن ولی یکی مثل این اقا یا من میرسیم به ته خط من از خدا میترسم وگرنه تاحالا هزار بار اینکارو کرده بودم 

هرکی یجوریه دیگه بخدا چن روز پیش یکی از همشهریامون که دوتا بچه هم داشت خونه داشت درحد خودش پولم داشت ...

ته خودکشیم چیزی نیست سعی کن مثبت نگاه کنی زندگی هنوز قشنگیاشو داره خیلیام هستن دوست دارن جای تو باشن حتی اونیم ک پولداره اما دل خوش نداره هر ک بامش بیش برفش بیشتر پس همه ی جورایی دارن فقط باید مدیریت کنی  ان شا الله ک مشکل تو هم حل میشه ما کم طاقتیم چون حضور خدا رو تو زندگیمون نمیبینیم اگر دل بهش بدیم همه ی کارامونو اوکی میکنه شب خوش

میدونم انگار تو برزخی ،منم خرج آن چنانی نارم در همین حد ک ی مقدار مرغ و گوشت تو یخچالم باشه کافیه شک ...

دقیقا خودم بهش میگم وقتی دوستت یه تک زنگ میزنه خوابت میپره ولی من هزار بار التماس میکنم پاشو یکم بریم بیرون دلم گرفت گوش نمیدی داری منو روانی میکنی افسرده میکنی فردا من بیوفتم گوشه بیمارستان یا تیمارستان باز خودت تو دردسری دوستت میره پی زندگیش منم میگم فقط ما میمونیم برای هم ولی اصن حالیش نیست

ته خودکشیم چیزی نیست سعی کن مثبت نگاه کنی زندگی هنوز قشنگیاشو داره خیلیام هستن دوست دارن جای تو باشن ...

مرسی از حرفات مرسی که حرفامو خوندی سبک شدم 

مررررسی عزیزم شبت بخیر