2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اووووه چه بل بشویی بشه فرداشب 

اخه زورم میاد والا ۳ ساله من پامو خونه برادرشوهرم نزاشتم و دعوت نکردن چرا باید دعوت کنم ۲ روز دیگه هم عیده .

ولی خونه برادرم چندین بار دعوت کرده .

الان هم جابجا شدیم ی خونه دیگه برادر شوهرم گفتهبه همسرم باید ی شام بدی !

مادرمینا فردا شام خونه ما هستن زنگ زدم مادرشوهرم هم بیاد گفت اگه مهمون بیاد برام نمیتونم بیام اگه نیومد میام 

حالا همسرم میگه بگیم هر مهمونی برادرشوهر یا خواهر شوهر اومد اونا رو هم بگیم 

حالا شنیده من مادرمینا فردا میخوان بیان میگه اونا رو هم یگیم ازدواجمون فامیلی .

نمیدونم چیکار کنم بنظرت ؟؟؟

حسابی دعوا کردیم امشب ی پرانول خوردم زورم میاد باورکن بعنی چی گفته دعوتمون کن! مگه خودش دعوت کرده 

خب زنگ بزنه بیاد

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
اخه زورم میاد والا ۳ ساله من پامو خونه برادرشوهرم نزاشتم و دعوت نکردن چرا باید دعوت کنم ۲ روز دیگه ه ...

0بی ادبی از اونا بوده بی نهایت، پر رو بودن کمی سیاست بخرج بده کاش قبل بحث دعوا به شوهرت میگفتی اگه قراره بیان بذار یه شب جدا بیان چون من فردا پس فردا مهمون دارم مهمونامم عریز هستن صدرصد باید تفاوتی بینشون باشه باید باهرکس مث خودش رفتار کرد

دلم میخواد خونه م زوتر ساخته بشه وسیله های بنجلم بچینم توش خودمم وسط قالی دراز به دراز بیوفتم هر کس زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 😭😭😭ای خدا یعنی میشه 😔😔پسرم سر تو حافظه حوصله توان زانو کمر دندون مو همه چیزم نابود شد اگه زنت نذاره بیایی ببریتم دکتر خودم جررررررش میدم 😑😑😑