2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوابم میاد ولی خوابیدنم نمیاد😑🤕🤒

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

جمعه میارن برگه نویسی کنن از استرس دارم میمیرم 🥴واینکه یکی بهم گفته حسود حالم بد😂

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره

شوهرم میگه برادرسوهرمینا رو دعوت کنیم فردا من قبول نکردم دعوا شد ی قرص ارامبخش خوردم 😐بهدیش اینه پس فردا برادر خودم میخواد بیاد خونمون و همسرم نمیدونه 😐

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷

من تازه صبح زودم قراره برم دکتر نمیدونم چرا اینقدر در برابر خوابیدن مقاومت میکنم

همیشه دوست داشتم از این آدمای درونگرای مرموز و خفن باشم که همه در عَجبند که این توی زندگیش چی داره میگذره؟ ولی متاسفانه یه برونگرای اوسکول از آب درومدم که منتظرم تا یه شنونده پیدا کنم تا کل زندگیمو واسش تعریف کنم🤐🥴