مثلا روانشناسی رو همزمان لیسانس و ارشدشو رو با هم تحصیل کنی؟
من لیسانس دارم میخام تغییر رشته بدم برای کار. چون مشاوره رو میخام انتخاب کنم و رشته شناور هست باید یا لیسانس و ارشد رو داشته باشم یا ارشد و دکتری رو تا بتونم مطب بزنم. از این جهت پرسیدم.
چون مقطع کارشناسی رشته ی غیر مرتبط بودی برای مطب زدن حتما باید ارشد و دکتری رو بخونی
با خود مدارا کن، تو جز خویشتن کسی را نداری 🍂 وقتی که احساس تنهایی میکنید و به تنگ آمده اید احتمال آنکه انتخاب های ضعیف تری بکنید بالا میرود؛ استیصال برای دوست داشتن آدم را به کجا که نمیکشاند! با شکم خالی به خرید نروید چون هر غذای ناسالمی را انتخاب خواهید کرد.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شدنش که میشه. برادرم خوند. ولی نمیدونم برای رشته های شناورم میشه این کار رو کرد یا نه.
واقعا میشه؟ چ جالب پس
با خود مدارا کن، تو جز خویشتن کسی را نداری 🍂 وقتی که احساس تنهایی میکنید و به تنگ آمده اید احتمال آنکه انتخاب های ضعیف تری بکنید بالا میرود؛ استیصال برای دوست داشتن آدم را به کجا که نمیکشاند! با شکم خالی به خرید نروید چون هر غذای ناسالمی را انتخاب خواهید کرد.
نمیشه.آخه لیسانس مقطعش جداست،ارشد هم جداست.نمیشه دوتا مقطع جدا که یکی بالاتر از اون یکی هست رو با هم بخونی.مثل اینهکه بگی طرف دبیرستانیه بیا. همزمان با دبیرستانش کاردانیش رو هم بگیره.برای کرفتن ارشد ارائه مدرک دوره کارشناسی ضروریه.
نمیشه.آخه لیسانس مقطعش جداست،ارشد هم جداست.نمیشه دوتا مقطع جدا که یکی بالاتر از اون یکی هست رو با هم ...
من دارم لیسانس گلم. میخوام تغییر رشته بدم. برادرمم همزمان هردو رو باهم گرفت. لیسانس ریاضی داشت. رشته مورد علاقه اش رورو هم لیسانسش و هم ارشد رو همزمان با هم خوند و گرفت.