2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

286 بازدید | 23 پست

دیروز میخواستم بعد چن ماه برم خونه خواهرشوهرم پیام دادم بهش ک مهمون نمیخوای سریع سین کرد ولی بعد یکساعت جواب داد بفرمایین بیاین فقد من ظهر میرم بیرون... منم گفتم باشه مزاحم نمیشم ی روز دیگه میام بعد دوساعت جواب داد فدات دیگه هیچی نگفت که حالا ی روز دیگه بیا یا اومدم خونه بعد بیا... واسه بار سومه میخوام برم خونشون میگه میخوام برم بیرون... بعدمادرشوهرمم میگه شما قطع رابطه کردین با دختر عزیزم رفت وآمد نمیکنین بیچاره گناه داره برید بهش سر بزنید دیگه نمیدونه دخترش مارو راه نمیده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب همین ها رو به مادرشوهر تون بگید قبول نکرد پیامها رو نشونش بدین

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

وقتی میری خونه مادرشوهرت اونم اونجاست بگو فلانی مثلا اخروهفته میام خونه اتون دور هم باشیم خیلی وقته نیومدم خونه اتون  که نتونه بگه نه یا اگه گفت هم مادرش بشنوه و بعد نگه نرفتی بهش سربزنی

گفتم میگه اشکال نداره ی روز دیگه برین منم مگه مسخرشم تا الان چندبار خودمو کوچیک کردم

یه کاربری پیشنهاد خوبی دادن وقتی همه با هم هستین بگو فلان روز میام خونتون و ....

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859