2777
2789
عنوان

آخرین اهنگی ک گوش دادی چی بود؟؟؟کجابود

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 48 پست
قرم میدادی؟

نه بابا 😂😂 باهندزفری گوش میدادم ورزش میکردم

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
با چه اهنگ غمگینی میخوابه😐😂

ارومه دیگه😂گاهی هم باناری ناری میخوابه شیش ماهشهش😂

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من لالایی رو سر شب میذارم  الانم داشتم صوت سوره بقره رو گوش میدادم چله برداشته بودم همین 5 دقی ...

یه سوال در مورد چله داشتم  من نظر چهل روز زیارت عاشورا کردم اما مثلا هرروز پشت سر هم نمیرسم بخونم 

اینجوری اشتباه هست که هرروز که خوندم بشمارم که چهل روز خونده باشم؟؟؟

💖
یه سوال در مورد چله داشتم  من نظر چهل روز زیارت عاشورا کردم اما مثلا هرروز پشت سر هم نمیرسم بخو ...

اره دیگ باید هر روز باشه اگ یه روز عقب بیفته دوباره از اول باید شروع بشه 

زیارت عاشورا وقتی نمیبره خیلی طول بکشه 10 دقیقه 

من الان چله بقره برداشته بودم پریشب چله تموم شده بود بعد دیشب یهو یادم اومد بقره باید 45 روز باشه سریع گذاشتم 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍