2777
2789
عنوان

وسواسیت شدید

85 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها من وسوایت شدید دچار شدم اینطوریم که وقتی میرم بیرون نمیتونم به در مغازه یا دسته اسانسور دست بزنم حتما باید دستکش دستم باشه و یا اینکه نمیتونم از وسایل نقلیه عمومی مثل تاکسی و اتوبوس استفاده کنم احساس میکنم صندلاشون کثیفه وقتی کارت بانکی استفاده میکنم نمیتونم بدون دستکش به دکمه ها برا وارد کردن رمز استفاده کنم یعنی فک میکنم بازم کثیفن و از همه بدتر وقتی مهمون میرم باید برگردم برم حموم لباسامو بشورم کیا عین من اینطور وسواسیتایی داشتن دیگه زندگی کردن برام معنی نداره چون دیگه اینقد با اینکارا مشغولم به هیچ کار دیگه تو رندگیم نمیتونم وقت بزارم کیا عین من بودن چیکار کردن دارو هم میخورم اما تاثیری نزاشته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا من به هیچ کاری تو زندگی نمیرسم فقط دستامو میشورم وسایلی که از بیرون میاد ضد عفونی میکنم میشورم خسته وبی انرژی میفتم اینقده دلم میخواد مث اولا خونم تمیز کنم به همه چیزم برسم ولی وسواسم نمیزاره باهاش کنار اومدم ولی دیگه خسته ام هر کاری میکنم کنار بزارم نمیتونم😭

دقیقا من به هیچ کاری تو زندگی نمیرسم فقط دستامو میشورم وسایلی که از بیرون میاد ضد عفونی میکنم میشورم ...

منم دقیقا مثل شمام هر جا که میخونم فقط راه حلش برعکس اون فکرایی که به ذهنمون میاد باید انجام بدیم اما خیلی سخته شخصا نمیتونم وقتی میرم بیرون میبینم همه بدون دستکش راحت در مغازه ها رو بلز میکنن راحت رو هر صندلی میشینن میگن میخندن میگم چقد راحتن په خوب نمیگن مثلا اون صندل که نشستم بلکه کثیفه و راحت میرن خونه هاشون و شب بدون هیج استرس شستشو یا حموم میرن تو تختشون و بدون هیج فکر مزاحمی میخابن اما من هی اون ته دلم یکی صخبت میکنه میگه اون لباسا کثیفه بشور دستتو زدی به روسریت به موهات برو حموم اصلا دیگه قادر به بیرون رفتن نیستم اینطوری دیگه نمیتونم ادامه بدم حالبه که قبلا من به شدت یه ادم بیخیال به تمیزی بودم اما بعد ازدواج یهو اینطور شدم

منم دقیقا مثل شمام هر جا که میخونم فقط راه حلش برعکس اون فکرایی که به ذهنمون میاد باید انجام بدیم ام ...

سلام عزیزم، اگه فکر میکنین درگیر وسواس هستین، میتونین به چندتا سوال دربارش پاسخ بدین؟

من دانشجوام و خیلی به کمکتون احتیاج دارم...  

آخرش یه قرعه کشی نقدی هم داره    

https://survey.porsline.ir/s/9MXXLdu

دقیقا من به هیچ کاری تو زندگی نمیرسم فقط دستامو میشورم وسایلی که از بیرون میاد ضد عفونی میکنم میشورم ...

سلام عزیزم، اگه فکر میکنین وسواس شستوشو دارین، میتونین به چندتا سوال دربارش پاسخ بدین؟

من دانشجوام و واقعا به کمکتون احتیاج دارم...    

آخرش یه قرعه کشی نقدی هم داره که اگه دوست داشتین میتونین درش شرکت کنین  

https://survey.porsline.ir/s/9MXXLdu