2821
2789
عنوان

متولد بهمن

135 بازدید | 5 پست

همکارم متولد بهمنه......میخام براش کیک بخرم از خونه هم رومیزی ببرم که عکس میندازیم قشنگ بشه........لازمه بشقاب و چنگال یک بار مصرفم بگیرم؟؟؟؟؟؟شمع چی؟؟؟؟؟؟؟خانم حدود 50 سالس....همه دوسش دارن......خیلی به همه خوبی کرده.البته اینم بگم تو محل کار ما تولد هر کس باشه صاحبکارمون براش کیک میخره...ولی من دلم میخاد خودم براش کیک بخرم یه کیک کوچیک..........نظر میدین لطفا؟؟؟؟؟؟

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

منم بهمنیم ولی زوده ها

یک ماه مونده...  ....میدونم زوده ولی  

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چه همکار خوبی دمت گرم بله دیگه باید بگیری اونارو هم

مرسی

بشقاب دیوارکوب دلبر و جذاب😻💥

برای تمام مناسبتها🎁🎊

نصف قیمت بازار🙀🏃

به پستام سر بزن👈💜

از کانال پوشاک ایلاز بی بی حمایت کنید💚 ایدی روبیکام👇@bano99ilaz       کانال روبیکام  👇https://rubika.ir/ilyazbaby    پسرای عزیزم قول میدم مامان خوبی باشم براتون💙💙                     
2825
2823
2791
2779
2792