من الان۱۷سالمه و اصلا شرایط زندگیم خوب نیس اصلا ینی بدجور تحت فشارم تنهام هستم نمیدونم دقیقا هدفم چیه و چی میخوام قبلا درسم خوب بود اما از وقتی مجازی شده بدجور زده شدم و نمیتونم بخونم البته بخاطر اوضای بد زندگیمم هست،مادر و پدرم دارن طلاق میگیرن و الان تو اوج لج و لجبازی هستن منم عین توپ هربار باید از این طرف به اون طرف برم یکبار پیش پدرم و یبار مادرم بماند که چقدر باهم لج میکنن و دعوا دارن اون از این بد میگه و این از اون و پدرم بخاطر مهریه که مجبوره بده حرصشو سرمن و برادرم که کوچیکه خالی میکنه حتی من بااین سن کمم مجبورم از برادر کوچیکمم مراقبت کنم و البته اینم بگم بشدت فضوله و اذیتم میکنه حسرت یه خوانواده خوب و میخورم و محبت پدر/: من و برای پسرعموم خاستگاری کردن اینم بگم ک سنش حدودا ده سال بیشتر از منه ،اونم مشکلای زیادی تو زندگیش داشته ،منم رفت و امد زیادی باهاشون دارم و بشدت با خواهراش راحتم و باهم صمیمی ایم عین خواهرامن تو هرشرایطی کنار هم بودیم تاالان،از رفتارشون بگم که کلا جدا از مشکلاتی که داشتن شادن و شوخ و بشدت با محبت حالا میخواستم بدونم ب نظر شما ازدواج تو سن هیجده سالگی بده ؟فرضا من بخوام تا یکسال دیگه ازدواج کنم؟ منم خیلی ازاد نیستم نگران محدود شدنم باشم، بگم باید لذت ببرم با رفیقام خوش گذرونی کنم،، خیلی محدودم و از لحاظ مسئولیت پذیری هم که تا همین الانش من از یه بچه مراقبت میکنم و اینکه بگم جدا از اینکه سنم کمه از لحاظ هیکل و قیافه بزرگتر میزنم، همه هم میگن بااین سنی که داری خیلی بیشتر سرت میشع و عقلت زیاده
اگه پسر عموت خوبه و شرایط نرمال داره پول داره خانوادشم خوبن میشه روشفکر کرد ۱۸سال دیگه بچه نیست اگرم درس خون نیستی دنبال هدف دیگه نیستی که دیگه برو پی زندگیت
استارتر منم هم سن توام اومدم در مورد ازدواجم تاپیک زدم کلی توهین کردن ک بچه و فلان و...🥺 همین تاپیک ...
دقیقااا واقعا شرایط خیلی سختیه هرروز بدتر از قبل عذاب میکشم ،بنظرم فرقی نداره تو سی سالگی ازدواج کنی یا تو همچین سنی مهم اینه اخلاقا باهم سازگار باشه و هوای همو داشته باشن دوطرف
من درس خون بودم اما الان بخاطر شرایطم و اینکه مجازی هستش نمیتونم اراده کنم و بخونم وضعش معمولی ...
اگه خوبه واقعا به زندگیت سر و سامون بده پدر و مادرت که به فکر خودشونن و اینکه اگه دوستش داری البته بی گدار به اب نزنی به خاطر شرایط خونتون زنش بشی بعد از چاله تو چاه بیوفتی ها