2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونم چیزی بگم چون تو این لحظه  خودم احساس خوشبختی نمیکنم ولی اول صبح یا آخر شبا صدای نفس پدر و مادرو خواهرمم و موقع خواب میشنوم ناخداگاه خدارو شکر میکنم واز خدا میخوام اونا همیشه شادو سالم باشن خوشبخت باشن عمر طولانی داشته باشن

میگم خدایا منو تو لحظاتی قرار بده که هم خودم شاد باشم هم شادی خانوادم و بقیه رو ببینم خدایا حس خوب مادر شدن و تو آیندم بزار حس خوب عاشق شدن و عشق و حس کردن و تو وجودم بزار خدایا لحظه ای رو حس کنم که دستای کوچیک فرزندم و گرفتم از شدت کوچو لو بودن دستاش شوق و ذوق کنم لحظه ای رو حس کنم که بچم وقتی داره شیر میخوره دستای کوچیکشو بزاره روی قفسه ی سینم منم خم بشم دستای کو چیکشو ببوسم برم همه جای دنیارو بگردم انقدر خوشبخت بشم که همه ی غم های قبلیم و فراموش کنم همین الان با مرور این چیزا تو ذهنم حالم خوب شد تو هم امیدوار باش روزای خوبی رو تو زندگی احساس کنی 💜

من خودم به این موضوع فک نکردم ، اما شاید اینجا یکی باشه که داره همین لحظه به این موضوع فک میکنه ، این تایپک و نظراتی که دوستان گفتن ، شاید حتی برای چن دیقه هم که شده ، نظر اون شخص رو عوض کنه🥲

من که خودم با خوندن نظرات کیف کردم🥲

دوست دارم که منم یه جمله ی فلسفی بگم ولی حالشو ندارم . اگر با یک جمله نظرت برمیگرده برو توو گوگل سِر ...

من که خودم به این موضوع فک نکردم ، این تایپک برا کمک به کساییه که شاید یه درصد هم دارن به این موضوع فک میکنن و بهشون یه کمکی بشه🥲