2777
2789
سه سالش.بله جدایی فرایند سختیه.البته هرکسی بگه نه من ازادشدم راحت شدم قبول میکنم امااگه بگه خیلی راح ...

آره ولی عمر و جوونی من همینجور الکی داره میگذره. من الان جوونم احتیاج به محبت همسرم دارم احتیاج به این دارم باهاش بیرون برم بعدا میخوام چکار آخه.. 3 ساله تو این محل زندگی میکنم هیچکس منو شوهرم رو باهم ندیده، 2 ماه پیش آشتی کردیم بعد سر رنگ موی من یه جنجالی، به پا کرد که نگو به مادرم پیام داد به من حرفای ناموسی بدی زد

گلم واقعاحرف بدی زده.چرانسبت به گوشی حساس شده به نطرت؟احیانا باخواهر یادوستی درموردمشکلاتت دردودل کر ...

چون وقتی میاد با من حرف نمیزنه منم با دوستای مجازی که البته دختر هستن خودش هم میدونه چت میکنم.. بهش 2 ماه پیش قول دادم که گوشی کم استفاده کنم بعد اون سر رنگ مو دعوا درست کرد حرفای زشت زد منم دیگه دلم باهاش صاف نشد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره ولی عمر و جوونی من همینجور الکی داره میگذره. من الان جوونم احتیاج به محبت همسرم دارم احتیاج به ا ...

عزیزم دراینکه الان شوهرت دچارمشکلات روحی شده شکی نیس.فرص روبراین بگیریم که شماجداشدی.خواهرم شمابایدخیلی قوی بشی.خیییلیییی.

عزیزم دراینکه الان شوهرت دچارمشکلات روحی شده شکی نیس.فرص روبراین بگیریم که شماجداشدی.خواهرم شمابایدخ ...

تمام سعیمو میکنم.. من الان 2 ساله پانیک دارم همون حمله عصبی انقد که سر این طلبکارا میومدن جلو در عذاب کشیدم.. این همه براش سختی کشیدم دلم میخواست اون یه قدمی برای من بر داره حداقل یکم محبتش رو زیاد کنه 

تمام سعیمو میکنم.. من الان 2 ساله پانیک دارم همون حمله عصبی انقد که سر این طلبکارا میومدن جلو در عذا ...

خیلی خیلی درکت میکنم.من نه شمارومیشناسم ونه همسرتون رو.اماخواهرانه میگم مثل ی دوست.شرایط روحیش داغونه.ای کاش میرفت مشاوره.

خیلی خیلی درکت میکنم.من نه شمارومیشناسم ونه همسرتون رو.اماخواهرانه میگم مثل ی دوست.شرایط روحیش داغون ...

اصلا  قبول نمیکنه که مشاوره بره.. همش هم میگه همینی که هست

همه جا خودم تنها میرم دکتر تنها میرم خرید لباس تنها میرم بچم مریض میشه تنها میرم.. همش تنهای تنها.. ...

عزیزم شماجایی پشتش روخالی کردین؟اینکه ی جایی نیازبه حمایت کلامی داشت وشمانکرده باشید

عزیزم شماجایی پشتش روخالی کردین؟اینکه ی جایی نیازبه حمایت کلامی داشت وشمانکرده باشید

تا جایی که یادمه نه.. همیشه میگه تو کارای من دخالت نکن ولی وقتی چیزی میشد میومد می گفت من باهاش خوب برخورد میکردم حرف میزدم باهاش. ولی خب دیگه بعد 5 سال خسته شدم

عزیزم خیلی ازت سوال پرسیدم.فقط قصدکمک داشتم.اماحرف من به شما.

گلم هنوزبه شوهرت وابسته ای.نمیگم شدید امادرحدی هست که بشه گفت دلتومیبره.وازطرفی اگه بخوای هم جدابشی کاملاآزادی ومثل من ومیلیون هازن دیگه حق انتخاب داری.اگه بخوای جداشی توافق بهترین راهه.بخشی ازمهریتومیبخشی وبچتومییری.ویاتوافق های دیگه.البته اگه قصدت توافق هست ولی شوهرت میگه طلاق نمیدم مهریتومیداری اجرا.نفقه واجرت المثل روهمینطور.درخواست تمکین میکنه چون نمیری خونت وجدازندگی میکنی نفقه حدف میشه چون تمکین محکوم میشی.نفقه بچتومیگیری.دادگاه قسط بندی میکنه.شکایت مهریتوادامه میدی تاتوافق کنه.و ی چیزی روهمییییشه یادت باشه دادگاه ایران ضد زنه.پس بایدخییییلییی قوی باشی.باید وکیل بگیر چون دادگه برای ماتره هم خوردنمیکنه.حتماااااااازیرنظرمشاورباشه.تا یکسال بعدطلاق.

امااگه ته دلت ی کورسوی امیدهست تلاش کن.قرارنیس مافک کنیم جوونیمون داره پا ی یکی دیگه حروم میشه.جوونی مازمانی حروم میشه که هدف نداشته باشیم توزندگی.

حتماکتاب شفای زندگی وزنان زیرک وخودت باش دخترروبخون.چه بخوای جدابشی چه نخوای.عزیزم خیلی هوای خودتوبچتوداشته باش.