2777
2789
گفتی شوهرت مشکل مالی داره.سردیش به این خاطره. عزیزم نمیدونم چرااحساس میکنم خیلی شوهرتودوست داری

ازش متنفر نیستم ولی دیگه توانایی این مدل زندگی کردن رو ندارم خیلی سخته که چند سال با شوهرت تو خیابون محل زندگیت نتونی قدم بزنی نتونی باهم یه جا برید. انگار فقط اسمش تو شناسنامه منه. مشکل مالیش حالا حالا ها حل نمیشه.. امروز خیلی حرف بدی بهم زد دیگه دلم نمیخواد ادامه بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگی چقدبدهی داره.شغلش چیه. چرامیگی حالاحالاهادرست نمیشه؟

نزول کرده یه عالمه. اصل پول 200 تومن حدودا ولی با نزولش خیلی بیشتر. حکم جلبش رو دارن.. چون همه حساباش بستس خودش هم شریکی تو املاک کار میکنه همش هم میگه پول ندارم 

میتونی کمکش کنی؟چون اعتیادنداره وخیانت نمیکنه اینوپرسیدم. میتونی پشتش باشی.ی لحطه فک کن که اگه مشکل ...

5 سال تحمل کردم. الانم شرط گذاشته که اگه کلا گوشی نداشته باشی باهم زندگی کنیم اگه نه که برو.. منم گفتم نه بهم گفت تو ج ده  ای با همه هستی

چند سالش بود جدا شدی؟ خیلی سخته؟ 

سه سالش.بله جدایی فرایند سختیه.البته هرکسی بگه نه من ازادشدم راحت شدم قبول میکنم امااگه بگه خیلی راحته اصلاقبول نمیکنم.حتی اگه زن صدام جدامیشدازش بازهم اذیت میشد.گلم من زندگی خیلی خیلی خیلی وحشتناکی داشتم وبه هیچ وجه نمیتونستم‌ادامه بدم.جداشدم وخداروشکرکردم.

امامشکلاتی که شماداری طوری نیس که بگم طلاق بگیرراحت شو.عزیزیم ازدواج یعنی تعهد.تعهدبه اینکه همراه هم هستیم.ولی  قتی مردی خیانت کنه یعنی تزنش براش مهم نیس.امامشکل مالی اینطورنیس.

5 سال تحمل کردم. الانم شرط گذاشته که اگه کلا گوشی نداشته باشی باهم زندگی کنیم اگه نه که برو.. منم گف ...

گلم واقعاحرف بدی زده.چرانسبت به گوشی حساس شده به نطرت؟احیانا باخواهر یادوستی درموردمشکلاتت دردودل کردی؟