2777
2789
عنوان

کمک رنگ مو

82 بازدید | 12 پست

من ریشه موهام مشکیه الان می‌خوام رو قسمت دکلره رنگساژ بزارم .نمیخوام ریشه هام رنگ بشن میخوام حالت آمبره باشه چطوری رنگساژ کنم که ریشه هام مشکی بمونه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری؟ مگه رنگساژ مثل شامپو به مو نمیزنن ماساژ میدن

نه میتونی با فرچه بزنی من اونجوری میزنم

🧡عضو گروه نارنجی🧡..........وزن شروع ۸۶🧡........تاریخ شروع ۱۴شهریور🧡وزن اولیه ۹۵🧡هدف۶۸🧡
خب پس مثل رنگساژ رنگام قاطی نکنم؟اب نزنم بهش؟

رنگاتو قاطی کن اب نزن یا شامپو یا اکسیدان با فرچه بزن نیم ساعت بعدم بشور

🧡عضو گروه نارنجی🧡..........وزن شروع ۸۶🧡........تاریخ شروع ۱۴شهریور🧡وزن اولیه ۹۵🧡هدف۶۸🧡
عزیزم عکس رنگام بفرستم بلدی یهم بگی ازهر کدوم چقد قاطی کنم؟میخوام زردی موهامو بگیره

اره بفرست

واریاسیون ابی یک و نیم بند انگشت با دودی روشن قاطی کن بزن 

من همیشه بعد دکلره رنگ مشکی رو قاطی کن میکنم مثل شامپو میزنم موهام سریع هم میشورم موهام میشه دودی نقره ای خوشگل

واریاسیون ابی یک و نیم بند انگشت با دودی روشن قاطی کن بزن  من همیشه بعد دکلره رنگ مشکی رو قاطی ...

واریاسیون بنفش و کاراملی رو هم دارم اونا رو قاطی نکنم؟