2777
2789
عنوان

وزن کمه جنین

114 بازدید | 16 پست

سلام خانوما من هفته33سونو گفت وزن1950گرمه دکتر گفت کمه چیکار کنم؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

موز 

خرما

برنج

غذای نونی

گوشت

خلاصه غذا خوب بخور

و پودر ترومام هم ب بچه‌وزن میده

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هفته بعد قراره برم

میترسم بچه کم وزن باشه😐

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧

از خود دكتر بپرس عزيزم

وزن دختر منم كم بود

دكتر گفت بستني و دلستر بخورم( اگه خواستي بخوري از دكتر بپرس چون ممكنه قند بره بالا )

پودر ليدي ميل

و يه پودر ديگه هم گفت بخورم اسمش يادم نيست

مليكا هستم🥰

برو از ادرار بده ببین دفع پروتیین نداری. منم همین بودم. بهداشت منو فرستاد از پروتیین دادم دفع پروتیین داشتم که خوب نیست من تا هفته 37دفع پروتیین داشتم و البته فشار خونم داشتم. به خاطر این دو مورد سز اوراژنسی شدم . البته خودم دوس داشتم سز بشم. ولی خب دختر من دو دویست دنیا اومد الان دو ماهشه خداروشکر خوب وزن گرفته

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 
موز  خرما برنج غذای نونی گوشت خلاصه غذا خوب بخور و پودر ترومام هم ب بچه‌وزن میده

دکتر باید بنویسه؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
برو از ادرار بده ببین دفع پروتیین نداری. منم همین بودم. بهداشت منو فرستاد از پروتیین دادم دفع پروتیی ...

من زایمان اولم عفونت ادراری داشتم دارو داد فشارمم بالا بود 

ولی تواین یکی آز دادم عفونت نداشتم

از خود دكتر بپرس عزيزم وزن دختر منم كم بود دكتر گفت بستني و دلستر بخورم( اگه خواستي بخوري از دكتر ...

نه قند ندارم ولی بستنی رو باید بخورم

دکتر باید بنویسه؟

پودر و اره

من زایمان اولم عفونت ادراری داشتم دارو داد فشارمم بالا بود  ولی تواین یکی آز دادم عفونت نداشتم

دفع پروتیین غیر از عفونته. 

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 
گلم به سلامتی بچتون دنیا اومد بیمارستان شمس زایمان کردین؟ کارت واکسن خواستن؟؟؟

سلام گلم بله زایمان کردم نه کارت واکسن نخواستن شمس بودم