2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پاش کجابود

جای دیگون گیره

چطورپاش بمونی

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده
کار کردن که خوبه، پسر علاف بده، اگر داره کار میکنه که بتونه ازدواج کنه باهاتون وزندگی آیندشو بسازه پ ...

اینم هست اما پس من چی 

من آدم خیانتکاری نیستم که دستم خالی شد اون نبود برم سراغ کس دیگه فقط اونو دارم همیشه هم تو فکرم هست اما خیلی وقت کمی با من داره خب منم حق دارم در هفته که ۳ روز فقط خونس بقیش پادگان اون روزایی هم که هست آخر شب بعد سلام احوال پرسی خستس 

یه صلوات بفرست

تو هم برا خودت شغل و سرگرمئ درست کن 

والا هم من هم رلم سرکاریم تازه من درس هم میخونم این روزام امتحانانه شاید در روز ۱۰تا پیام بهم بدیم و اصلا بهش گیر نمیدم....سر مجازی اعصابت خورد نکن

تو هم برا خودت شغل و سرگرمئ درست کن  والا هم من هم رلم سرکاریم تازه من درس هم میخونم این روزام ...

مجازی نیست که خاهر من اصلا من اهل روابط مجازی نیستم

یه صلوات بفرست
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز