2777
2789
عنوان

آدان بابا

117 بازدید | 13 پست

بچه ها یه کمکی میکنید معرفت به خرج بدید

سلام دوست خوبم😊
لطفا وارد این لینک شو و کمکم کن کالای دلخواهم رو رایگان بگیرم🎁🙌 !

https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=857369
برید تو این لینک بهم رای بدید جایزه هم بخوابید به آیدی میدم تو روبیکا برید از اون بگیرید

مگه ممنون نیست؟

ترکیدنت مبارک

⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تایپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه               راستی سنمو هیچا واقعی نگفتم کارگاهای گرامی وقتی تو بحث یا صحبتی کم میارید و به تاپیک های من مراجعه میکنین. بدانید و آگاه باشید که ایوالناس سنمو واقعی نگفتمممم شهرمم همینطور کلا یک ادم بشدت مجازی میباشم😂 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تورو خدا بهم رای بده خواهش میکنم https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=880282

سلام سلام
ی گروهی آوردم براتون توپ و عالی 😍
از چ نظر عالی 😎
الان میگم براتون
ادان بابا رو میشناسی همون سایت اینترنتی ک میتونی با رای گیری هاش کلی وسایل رایگان دریافت کنی
ن بابا مگه همچین سایتی داریم
معلومه ک داریم
کافیه بیایی تو گروه ثبت نام کنی
نوبتی رای گیری میشه و میتونی رایگان با کمک دوستات اون کالا رو به دست بیاری
چی بهتر از این لینکشو داری زود بده برم ثبت کنم 🚶‍♀😍

لینک گروه ادان بابا😍

https://rubika.ir/joing/BJHJCDCC0WOSMDTIWTPKZXQZLIKGTYYA

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤