2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایفون مدل پایین بگیریم؟

آیفون ایکس 

میترسم بلد نباشم باهاشون کار کنم 

سخته ب نظرت ؟

ی گوشی شیک بگیریم 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

شیائمی نگیر چون صفحش  LCD هست و کیفیت نداره زیاد داغ میکنن و مدل های ایرانیش کاملا مزخرفه اصلا بدرد نمیخوره اگر گوشی خوب ارزون میخوای 

a21s.قیمت حدود 5 تومن

a31.      حدود 6 تومن

a32.    حدود 7ونیم

a03s.   نمیدونم اینو ولی عالیه

a11.       ارزونه ولی قیمت جدیدشو ندیدم

a12.       ارزون و خوبه قیمت فعلی رو نمیدونم

این قیمت ها پایه هستن و با توجه به چند گیگ رم و حافظه میشه قیمت های اصلی رو مشخص کرد

بازم میگم شیائمی نخر خیلی دردسر داره الان دارن از سرویس های گوگل حذف میشن 

و به دلیل گذاشتن شارژر های ولت بالا امکان انفجار گوشی زیاده که توی این ما دوتا گوشی به دلیل داغی زیاد منفجر شدن

شیائومی عالیهههه پوکو ایکس تری پرو ۶ و خورده ای ایه حرف نداره نوت ۹ s پنج و خورده ای شیشه حرف نداره ...

میگم من گوشیم نوت ۸ چراغ قوش بعضی وقتا خودش روشن میشه صفحشم خودش روشن میشه بعضی وقتا سالم سالمم هست میدونی مشکلش چیه

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من می‌خوام سامسونگ a51بگیرم خوبع؟؟ نمی‌دونم چی بگیرم 

نه نگیری بهتره چیز جالبی ازش نشنیدم ولی a71 خیلی خوبه که فکر نمیکنم به قیمت مد نظرت بخوره

شیائمی نگیر دوستان الان دارن میگن ولی اصلا خوب نیست پیش سامسونگ لنگم نمیتونه بندازه تو صفحه نمایش سامسونگ رو هیچ جا پیدا نمیکنی

آیفون ایکس  میترسم بلد نباشم باهاشون کار کنم  سخته ب نظرت ؟ ی گوشی شیک بگیریم

نه آیفن تو ایران بدرد نمیخوره خراب شه باید بندازیش آشغالی بعدشم خیلی چیزا روش نصب نمیشه مثل شاد روبیکا سروش و..... 

نه نگیری بهتره چیز جالبی ازش نشنیدم ولی a71 خیلی خوبه که فکر نمیکنم به قیمت مد نظرت بخوره شیائمی ...

مثلا ی قیمتیه،؟

باز داداشم میگه شیامی،خوبع 

نمی‌دونم واقعا چی بگیریم 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
نه آیفن تو ایران بدرد نمیخوره خراب شه باید بندازیش آشغالی بعدشم خیلی چیزا روش نصب نمیشه مثل شاد روبی ...

همین 

مثلا ی قیمتیه،؟ باز داداشم میگه شیامی،خوبع  نمی‌دونم واقعا چی بگیریم

نه نه اشتباه نکن الان سامسونگ بهترینه 

a51 شنیدم یزره لک داره ولی من میخواستم بخرم همه ازش تعریف کردن ولی باز کار خودمو کردم a71 خریدم😂

نه نه اشتباه نکن الان سامسونگ بهترینه  a51 شنیدم یزره لک داره ولی من میخواستم بخرم همه ازش تعر ...

چن گرفتی 

خوبه ؟

مثلا ی قیمتیه،؟ باز داداشم میگه شیامی،خوبع  نمی‌دونم واقعا چی بگیریم

میان رده های شیائمی خیلی خرابه اصلا پیشنهاد نمیکنم دوربین بی کیفیت، صفحه نمایش بدرد نخور، خیلی داغ میکنه و.....