2821
2789
عنوان

کیا تلویزیون

349 بازدید | 28 پست

تی سی ال دارن ؟؟

خوبه ؟بده؟

داداشم میخواد بخره نمیدونه چجوری هست

۵۰اینچشو دیده

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
قیمتش چنده در مقایسه با برندهای معروف؟

۱۲۵۰۰

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نداریم ولی کیفیتش خوبه شک نکن برند چینی هست و بزرگترین تولید کننده تلویزیون چین هست

واقعا؟؟؟

واقعا که ... همون دو سه تومان بیشتر میذاشت روش میرفا از مد های جدید 20201 سامسونگ یا الجی میگرفت&nb ...

اونها که کره ای نیستن ساخت مصره

ما داریم کیفیت تصویرش خوبه  ضمانت  ام داره

واقعا راضی هستین بین تی سی ال و دوو مونده؟؟شک داره

سامسونگ و الجی خییییلی قیمتش بالاترازاین حرفاس مگه اینکه بدون ضمانت باشه ارزون باشه

خیر اینطوری نیست ما هر روز به سراسر ایران ارسال میکیم با ضمانت و گارانتی معتبر

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز