2777
2789
عنوان

۱۰ساله خالم‌دعوتمون نکرده

135 بازدید | 6 پست

سلام  خونش کوچیکه ولی اون خونه ما اومده ولی ۱۰ ساله من دستپختشو نخوردم تازگیا هم خاله هام دورهمی میگیرن ناهار اون خالم نیومد بهونه اورد درسته خونش کوچیکه و فعلا داره خونه میسازه ولی کلا فوق العاده خسیسع

من سی سالمه یک بار خاله‌هام ما رو دعوت نکردن. انقد بی بخارن حد نداره.

حالا مامان من همه بچه‌هاشونو پاگشا و مهمونی و افطاری و... دعوت کرده. نمیدونم فازش چی بود

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی این زمونه باید خسیس باشی تا بتونی یکم بری جلو.هرادمی برای کاراش دلیلی داره اگ دعوت نکرده شاید دلیلی داره شاید دستش خالیه شاید شوهرش اخلاص خاص داره شاید هزار دلیل دیگه.تواین زمونه بااین  قیمتا میدونی ی مهمونی دادن چقدر درمیاد

من كه حالم از خاله هام بهم ميخوره چون ما از نظر مالي ضعيفيم عروسي بچه هاشون اصلا به ما نميگفتن و پشت سرمون مسخرمون ميكردن كه بد اون لباسا شون بيان عروسي بچه هامون  ابرومون ميره و ميخنديدن باهم دايي م هم ميومد حرفاشونو به ما ميگفت ميخنديد ديگه ما هم قطع رابطه كرديم گاهي وقتا تو مراسم ختم ميبيني نشون انگار غريبه هستن با هاشون حرف نميزنيم

هيچ