2777
2789
عنوان

دوستان کرجی؟؟؟

91 بازدید | 9 پست

سلام به دوستای خوبم حالتون چطوره؟؟دوستان کسی کافه دنیز مهرشهر رفته؟؟چطوره؟؟جمعه تولد یکی از دوستام می‌خوام تولد تو کافه بگیرم واسش اگه کافه که فضاش خوشگل باشه سراغ دارین بهم میگین؟؟💞🤍

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...

نه سراغ ندارم

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من تولد بابامو تو کافه ویشنو گرفتم

خدایی خوب بود

ولی اگه میخوای تولد تو کافه بگیری خودت از قبل کیک رو بگیر و به کافی شاپ نسپار، چون خیلی گرون برات حساب میکنن

من کیکو سپردم بهشون کلا خودم بودم و مامانم و بابام فقط یه شیک سفارش دادیم با کیک شد ۴۰۰ ت

با اینکه یه مینی کیک سفارش داده بودیم ولی کلی کشیده بودن روش

در کل من خیلی اونجا رو دوس دارم از نظر کیفیت عالیه و اینکه پنجشنبه و جمعه خواننده زنده داره

جایی که دل شکستگی از حد بگذرد چشم ها به حرف می آیند. با الفبای اشک....!!! آرام و بی صدا...(:
من تولد بابامو تو کافه ویشنو گرفتم خدایی خوب بود ولی اگه میخوای تولد تو کافه بگیری خودت از قبل کیک ...

ممنون عزیزم آدرس دقیقش کجاست؟؟اگه خواننده زنده داشته باشه که خیلی عالی میشه

ممنون عزیزم آدرس دقیقش کجاست؟؟اگه خواننده زنده داشته باشه که خیلی عالی میشه

اره حتی بعضیا میرن فقط یه چای سفارش میدن بخاطر خواننده زنده

ولی فقط پنجشنبه و جمعه خواننده زنده داره

من دفعه اخر که رفتم انقد اهنگ شاد میزدن همه اومده بودن وسط میرقصیدن

حقیقتش ادرس دقیقشو بلد نیستم😅ولی میدون شهداس شمارشو براتون میزارم میتونین بپرسین ازش ادرسشو،و اینکه بهشون بگو تولد دارین و بگو کیک رو خودمون جور میکنیم و اینکه بهشون بگو خواستن کیکو بیارن اهنگ تولد بزارن باهاش

هر وقت خواستی بری چند روز قبلش رزرو کن،بنظر من تخت شماره ۳ رو رزرو کن که قشنگ روبه روی خواننده باشین😉مبل هم داره ولی رو تختاش خیلی کیف میده

شمارشم ۰۲۶۳۲۲۱۱۳۲۹

جایی که دل شکستگی از حد بگذرد چشم ها به حرف می آیند. با الفبای اشک....!!! آرام و بی صدا...(:

تخت ۱ و ۲ بدرد نمیخوره اصلااا،من یه بار رو ۲ نشستم جلوی در بود یخ زدما

۳ خیلی خوبه،۴ هم بد نیس،بقیشون کلا اون پشته بدرد نمیخوره

اره حتی بعضیا میرن فقط یه چای سفارش میدن بخاطر خواننده زنده ولی فقط پنجشنبه و جمعه خواننده زنده دار ...

مرسی فداتشم خیلی لطف کردی 🤍🌸❤️