2777
2789
عنوان

قطع رابطه رو چطور تموم کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 25 پست
ااااه حالم بهم میخورها وقتی مامانم اصصصصصلا منطق و عقلشو ر خواهر و داداش عوضیش از دست میده  بد ...

مامان منم همینه،یعنی اوناهرمدل باشن درحقش بدی هم بکنن این براشون جون میده وازشون دفاع میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا مثل مامان من

داداش بزرگش توهین کرده  

باز زنگ زده انقدرخوب حرف زده انگار ن انگار

خواهرش بدی کرد ب من،زد زیر حرفش

بعد قهر کردم میگه نه کارتوبدبوده نه اونا وااا  من هیچکارنکردما میگ دلت بسوزه طلاق گرفته بچه هاش دورَن.خوب یکی هرغلطی کنه بعد ببخشیم 

حالا از قبل خاله م میگف وای پول ندارم یه مانتو پیداکن ۲۰۰تومن،بعد خودش میرف ۲تا۲تامیخرید میشد۵۰۰

الکی مظلوم نمایی میکنه

باهمون مظلوم نمایی ام بعد زدن زیرحرفش همه رو گول زد

من عاشق خاله م بودم  حیف نفهمید

(لایک  نفرمایید)       گفتند که او عاشق گیسوی کمنداست/موهای من از عصر همان روز ،بلند است
به یه نفر از فامیل نزدیک زنگ‌بزن بگو پیش قدم بشه واسه آشتی دادنتون

تاپیک بالاموبخون

(لایک  نفرمایید)       گفتند که او عاشق گیسوی کمنداست/موهای من از عصر همان روز ،بلند است
داداش بزرگش توهین کرده   باز زنگ زده انقدرخوب حرف زده انگار ن انگار خواهرش بدی کرد ب من،زد زی ...

آخ عیییین خاله بزرگه ی مننننن ، هر روز میگم خدا لعنتش کنه انقدر که مامانمو پر کرد

من موندم چه طوری تونستی یک ساااااااال قهر باشی با مادرت؟؟؟؟؟

من مامانم خیلی بی منطقه ولی بدونم ناراحته ازم، یه روز هم نمیتونم تحمل کنم . باید برم از دلش دربیارم.

بغلش میکنم بوسش میکنم. اننننقدر خودمو لوس میکنم تا عادی بشه.

هدیه هم خیلی خوبه.

من مادرشوهرم بدون هیییییچ گناه و اشتباهی، اننننقدر باهام بد رفتار کرد توهین کرد دعوا کرد....اون موقع که تازه زایمان کرده بودم و شوهرم سگ شده بود و از همممممییییییییشه تو کل عمرم، محتاج تر بودم به کمک و توجه و مهربونی، از خونه ش بیرونم کرد گفت برو گمشو.

ولی من بیشتر از سه ماه نتونستم تحمل کنم خودم رفتم آشتی کردم.

تازه مادر شووووهر که کلا خیر ندیدم ازش.....

به نظر من دلیل نمیشه یکی مادر آدم باشه و بچش  بخواد هرچی شد تحمل کنه یا همیشه بمیره بر اش یا هی اون پیشقدم‌شه مادرم باشی باز باید یکم‌منطق و احساس داشته باشی دیگه.خوب بچه هم آدمه و احساس داره.‌نمیدونم نظر منه حالا مخالفا ریپلای نکنن لطفا. حال ندارم بحث کنم.