2789
عنوان

بچه ها سوال

75 بازدید | 14 پست

من ۲۵سالمه تا الان یه خواستگارم نداشتم ....فامیل آدمای خوبی نیستن ،دانشگاه هم که رفتم اونجا هم همه دنبال خوشگذرونی بودن پسراش جوری نبودن که موندگار باشن .الانم ۳ساله از آخرین رابطه ام میگذره از اون موقع هیچکس نیومده سمتم اصلا انگار همه ازم فرارین ....دوستامم ارتباط زیادی ندارم باهاشون .سرکارم نرفتم و دنبال کارم .چیکار کنم به نظرتون؟

یه واقعیت تلخی هست که بیشتر پسرا باب دل ما دخترا نیستن 

جامعه اینجوریشون کرده 

دیگه کسی که بخواد ازدواج کنه بهتره زیاد سخت نگیره 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میخوایم زندگی کنیم ولی خودت میدونی نمیشه....

ببین یه چیزی میگم 

تو دانشگاه رفتی،تحصیل کرده ای،اندازه خودت خوشگلی،باوقار و متینم تو ژن همه دخترا تقریبا هست،اگه کار پیدا کنی تقریبا جایگاه اجتماعی ات تو زندگیت و جامعه تثبیت میشه،سعی کن یه خانم موفق تو عرصه کاری خودت باشی،قرار نیس همه خانوما تو سن 25/26/27/28 یا پایین تر ازدواج کنن.گاهی اوقات تو با پخته تر شدن و دید بازتر میتونی ادما رو بشناسی و انتخاب کنی،فک میکنی خاستگار نداری،حداقل یه دونه بوده.دختری که تو رابطه تونسته باشه قطعا خاستگار هم داره.به نظرم رو اعتماد به نفست و انرژی مثبت به خودت کار کن.خودت رو دوست داشته باش چون اولین گام جذب چیزای به خودت اینه که عاشق خودت باشی♡

ببین یه چیزی میگم  تو دانشگاه رفتی،تحصیل کرده ای،اندازه خودت خوشگلی،باوقار و متینم تو ژن همه د ...

متاسفانه خیلی گشتم دنبال کار هیچ کاری پیدا نکردم که بهم بخوره یا خودم خواستم ولی بابام نخواسته و نذاشته .....میدونی خیلی سخته تک فرزند باشی خیلی وقته که عادت دارم به تنهایی...آره قبول دارم خواستگار بوده ولی اصلا پا پیش نذاشتن .همه از من فرار میکنن نمیدونم چ مشکلی دارم چ دختر چ پسر

زندگی کن  خوش بگذر مگه بدون شوهر نمیشه زندگی کرد؟ منکه اصلا دوست ندارم ازدواج کنم 😒

دختر خوب تو ایران که شرایط اقتصادی پیچیده بهم چطور میشه خوش گذروند.... آره بحث شوهر نیست فقط خیلی بحثا هست که این یکیشه...

متاسفانه خیلی گشتم دنبال کار هیچ کاری پیدا نکردم که بهم بخوره یا خودم خواستم ولی بابام نخواسته و نذا ...

خب تو خودت الان داری انرژی منفی جذب میکنی 

به نظرم رو خودت کار کن 

کارم هست،تا دلت بخاد 

ولی ادما دنبال کسی میگردن که سر و زبون دار و پر جربزه باشه 

تو انگاری یکم میترسی!

دقیقا من کوه انرژی منفی شدم....چیجوری یعنی؟قانون جذب؟؟

قانون جذب که مال ارزوعه 

انرژی مثبت یعنی اینکه به خودت حال و حرفای خوبو هدیه بدی چون مغز ما با این همه ادعا یه نمه خنگ میزنه،عرچی بگی باور میکنه.فیلم کمدی ببین،برقص،شاد باش،شعر بنویس،هر وقت انرژی منفی اومد سراغت یه کاغذ بزار جلوت هر چی تو سرته بنویس بعد بندازش اشغالی یا خط خطی کن،زندگی عاقلانه دیگه جواب نمیده باید یکم عاقل دیوانه وار باشی،مثل بهلول!