2777
2789

واس ما رسمه انگشتر و لباسایی که خریدین هم مجلسی هم خونگی با شیرینی 

بالاخره با تمام سختی ها به هدف قشنگم رسیدم:)) دانشجو پزشکی🧡موفقیت شانسی نیس باید به دستش بیاری✋🏻♥️                اردیبهشت ماه بود که منو تنها گذاشتی🥺🖤 میشه برای شادی روح مامان قشنگم صلوات بفرستید                                             

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من همیشه تو بله برون های خانواده بودم 😁

طلا در اولویته 

عین ابر بهار گریه کردم کسی نبود پای حرفام بشینه کسی پایه نبود بریم بیرون ☹ تنها بودم تا تو اومدی ❣🥲 فرق زیادی نکرد فقط یکی رف تو قلبم ❤

انگشتر . چادر سفید . لباس عقد . کفش و کیف مجلسی . شیرینی . یه دست لباس خوشکل برا مهمونی . چون زمستانه پالتو شیک 

عین ابر بهار گریه کردم کسی نبود پای حرفام بشینه کسی پایه نبود بریم بیرون ☹ تنها بودم تا تو اومدی ❣🥲 فرق زیادی نکرد فقط یکی رف تو قلبم ❤
چه خاهرشوهر خوبی طبق دیده ها و شنیده ها لباس فصل مثلا مانتو یا پالتو کفش و کیف مجلسی پارچه مجلسی ...

اخه عروسمون یه دونس و مادر هم نداره نمیخایم کم و کسر باشه

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

اخه عروسمون یه دونس و مادر هم نداره نمیخایم کم و کسر باشه

آفرین سعی کن خواهرشوهر خوبی باشی من هنوز خواهرشوهر نشدم 

بله برون خواهر من دامادمون همه طلاهاشو خرید از سرویس و النگو دوتا انگشتر و حلقه.ولی شما از طلا فقط یه انگشتر ببرید با پارچه های مجلسی گیپور و این چیزا چادر سفید چادر گلگلی دمپایی کفش پالتو روسری شال کیک شیرینی میوه اینام بچینین تو دیس کله قند دفتر بله برون لباس مجلسی لباس خونگی پوتین تا جایی ک یادمه این چیزارو برا خواهرم آوردن