2777
2789
عنوان

عفونت شدید رحم

3674 بازدید | 13 پست

سلام من ده روز پیش با درد شدید رحم و کمر و حالت تهوع و پریود سنگین این ماه به پزشک زنان مراجعه کردم و دکتر دو بسته قرص تنیدازول ۵۰۰ و سفکسم و فلوکونازول داد بهم،با خوردن قرصها دردم و ترشحات کمتر شد و لی دارو که تموم شد درد کمرم هست و ترشحات زردم هنوز هست،دکتر معاینه کرد گفت خوب شدی،ولی هر چی بهش می گم درد کمرم و ترشحاتم هست گوش نداد و گفت برو سونوی کبد و لگن،و حتی عکس رنگی ،خدا از دست این دکترا،شما که عفونت شدید باکتریایی رحم داشتین با چه داروی قوی خوب شدین،امپول و تزریقی هست بگین

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جالبه دکتر تمام آزمایشات رو نوشت از سونوی کلیه و کبد و لگن،گفتم خشک کننده ها خیلی خوب بود و لی کلی درمان نشدم،ولی گفت زخم داری حتی کولپسکوپی هم برو،دیگه آزمایشی مونده که برم خدایا

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

جالبه دکتر تمام آزمایشات رو نوشت از سونوی کلیه و کبد و لگن،گفتم خشک کننده ها خیلی خوب بود و لی کلی د ...

عزیزم من یه راهنمایی بهت میکنم ،که انشالله خوب شی،یه پیج اینستا بهت معرفی میکنم .یه خانمخ که طب سنتی و کره ای انجام میده یه محصول تخصصی برای عفونت رحم داره که خیلی ها باهاش درمان شدن انتی بیوتیک خیلی چیز بدیه منم یه مدت پیش استفاده کردم معدمو ریخت بهم،و بعدم بدن ادمو خشک میکنه

جالبه دکتر تمام آزمایشات رو نوشت از سونوی کلیه و کبد و لگن،گفتم خشک کننده ها خیلی خوب بود و لی کلی د ...

من داروی عفونت رحمشون رو گرفتم،الان چند روزه دارم استفادهذمیکنم همش عفونت و این چیزا ازم خارج میشه.اسم پیجش aznobama    هست بزن تو اینستا میاره

مبگفتی یک بار دیگه معاینه کنه شاید اون میزان دارو کافی نبوده یا به به دکتر دیگه مراجعه کجاست پاپ اسمیر دادی؟ کولپوسکوپی رو من انجام دادم ولی جواب تست پاپ اسمیرم  تغییر بافت بود که انجام دادم 

پاپ اسمیر پارسال خرداد انجام دادم،من عفونت دارم مطمئنم دارو داد درد رحم و حالت تهوع و همه چی خوب شد،ولی کمردرد کمی دارم و ترشحات کمی زردم هست،من دارو بیشتر خواستم بده

پاپ اسمیر پارسال خرداد انجام دادم،من عفونت دارم مطمئنم دارو داد درد رحم و حالت تهوع و همه چی خوب شد، ...

برو دوباره معاینه کنه اگه قبول نکرد برو دکتر دیگه شاید میزان دارو برای عفونت کافی نبوده