2777
2789
عنوان

بارداری

173 بازدید | 18 پست

من از اردیبهشت امسال اقدام به بارداری کردم اماموفق نشدم تنبلی تخمدان دارم ،، پریودامم منظم نیست ،، اگه کسی راهکاری داره بهم بگه دلم میخواد زودتر باردار شم ،، خیلی ناراحتم ،،دکتر خوبم اگه سراغ دارین بگین لطفا من مارلیک هستم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چقد بخورم چجوری باهم قاطی کنم یعنی ،  شب بخورم یاروز

ببین گلم ی چهارم قاشق چای خوری سیاهدونه بریز تو ی قاشق غذاخوری عسل و همون لحظه بخور قشنگ بجو ناشتا ی بار شب ی بار ب همسرتم بدی خیلی خوبه عزیرم 

خدایا عاشقتم ...میدونم ک میدونی😍
منم فهمیدم تنبلی دارم رفتم دکتر قرص داد همون ماه باردار شدم دوقلو ولی یکیش ازبین رفت شش هفته 

متاسفم عزیزم کاشکی جفت بچه هات سالم بودن ولی خدا این یکی رو برات حفظ کنه ،، چن بار رفتم دکتر نتیجه نگرفتم ،، قبلا دکتر گفته بود باید زودتر بچه بیاری تا بعدا به مشکل نخوری اون موقع شوهرم نزاشت الان هم که دیگه نمیشه

منم داشتم شدیییییدا .اوضاعم خیلی خراب بود.کارایی که انجام دادم و همه رو انجام بده.شک نکن خیلی زود درست میشه.سردیجات رو حذف کن.منظورم اونایی که سردو تر هستن و سردیشون زیاده مثل ماست خیار گوجه ...اونایی هم که سردو خشکه مثل برنج با مصلحش بخور مثلا برنج با زیره یا زعفرون.به مدت دوماه هر شب جوشنده تخم هویج  تخم شوید تخم خرفه زیره سبز گیاه پنج انگشت  مریم گلی بخور(یا جدا جدا یا باهم )من خودم جدا جدا هرشب یکی رو خوردم.روغن مالی رحم و تخمدان روزی دوبار با روغن های گرم مثل سیاهدانه.بادکشم که خییییلی تاثیر داره میتونی تو خونه خودتون انجام بدین.نمکتم نمک دریا باشه .چیزای کارخونه ای هم نخور .مثلا من اصلا ماکارونی یا چیزای بیروی رونخوردم.بعد دوماه رفتم سونو کلی فولیکول بالغ داشتم .سریعم باردار شدم

💖