2821
2789

یکم سعی کن خودتو آروم کنی😅💔

حتما دلیلی داره 

اینکارو میکنی 

از کجا ناراحتی؟

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یکم سعی کن خودتو آروم کنی😅💔 حتما دلیلی داره  اینکارو میکنی  از کجا ناراحتی؟

خیلی دلمو میشکنن حرفایی بهم میزنن تا مغز استخونمو میسوزونه دست خودم نیست سعیمو میکنم

من کلا ادم عصبی هستم . زود جوش میارن .دهد بیداد میکنم ‌ دیشب همسرم خواب بود . بهم گفت درو باز میکنی زود ببند نور اذیتم میکنه منم گفتم چشم دفعه بعد باز اومدم تو اتاق قرصامو بردارم . گفت درو زود ببند . گفتم خودم حالیمه باید قرصامو کوفت کنم . صدامو بردم بالا گفتم . 😂😂😊😊 این نمونه کوچیک بود تازه 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
عزیزم ی جای اروم دراز بکش ، چشاتو ببند ، عضلاتتو شل کن و ب صدای تنفست گوش کن ، نیازی نی ب خودت فشار ...

خب مثلا در لحظه یه چیزی بهم بگه میزنه سرم بیشتر هم با خانواده خودم اینجوریم

خب مثلا در لحظه یه چیزی بهم بگه میزنه سرم بیشتر هم با خانواده خودم اینجوریم

ادم وقتی ی حرفی بشنوه ک اذیتش کنه از خانوادش چون اونا در عین حال اسش عزیزن خیلی عصبانی میشه ، عزیزم همه ما عصبانی میشیم ، من اطلاعت  ندارم و ی روانشناس خوب میتونه خیلی خوب راهنماییت کنه ولی اینهمه وقتی ی حرفی بت زدن شروع کردی دعوا کردن ایندفعه ی راه دیگ ت این شرایط انتخاب کت اگ حرفی زدن پاشو نفس عمیق بکش ی لیوان اب بخور و وقتی فضا مناسب شد حرفتو راجب اون موضوع با احترام و تن صدای مناسب (بلند نه) بگو :) یادت باشه ما ادما قدرت انتخاب داریم و مسئوله انتخابا و عوابقش هستیم پس ی راه دیگ ت اون شرایط انتخاب‌کن.

ادم وقتی ی حرفی بشنوه ک اذیتش کنه از خانوادش چون اونا در عین حال اسش عزیزن خیلی عصبانی میشه ، عزیزم ...

من کنکور دارم و خیلی رو اعصابم تاثیر گذاشته بعضی دقتا خانوادم مخصوصا پدرم یه چیزی بهم میگه از درون نابودم میکنه منم دست خودم نیس عصبی میشم تمام تلاشمو میکنم داد و بیداد نکنم اما بعضی وقتا اینکارو میکنم به چشم روانی نگام میکنن

من کنکور دارم و خیلی رو اعصابم تاثیر گذاشته بعضی دقتا خانوادم مخصوصا پدرم یه چیزی بهم میگه از درون ن ...

کاملا میفهممت من خودمم ت این شرایط بودم ، ی روانشناس توب میتونه این گره ها رو باز کنه ، بحث کنکور شد یاد خودم افتادم اتفاقا ب منم خیلی میگفتن و دعواهای فجیعی میکردم😑 ولی الان ک از اون تایم رد شدم حالم خوب شد ، ولی ی روانشناس برو ک باخانوادتم و با خودتم  راجب ین موضوع صحبت کنه و اینک حواست باشه این موضوعات رو درست اثر نزاره و از اون غافل نشی