عزیزم ی جای اروم دراز بکش ، چشاتو ببند ، عضلاتتو شل کن و ب صدای تنفست گوش کن ، نیازی نی ب خودت فشار بیاری فقط ب دم و بازدمت توجه کن همین! باعث میشه ذهنت و بدنت اروم شه
من کلا ادم عصبی هستم . زود جوش میارن .دهد بیداد میکنم دیشب همسرم خواب بود . بهم گفت درو باز میکنی زود ببند نور اذیتم میکنه منم گفتم چشم دفعه بعد باز اومدم تو اتاق قرصامو بردارم . گفت درو زود ببند . گفتم خودم حالیمه باید قرصامو کوفت کنم . صدامو بردم بالا گفتم . 😂😂😊😊 این نمونه کوچیک بود تازه
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
خب مثلا در لحظه یه چیزی بهم بگه میزنه سرم بیشتر هم با خانواده خودم اینجوریم
ادم وقتی ی حرفی بشنوه ک اذیتش کنه از خانوادش چون اونا در عین حال اسش عزیزن خیلی عصبانی میشه ، عزیزم همه ما عصبانی میشیم ، من اطلاعت ندارم و ی روانشناس خوب میتونه خیلی خوب راهنماییت کنه ولی اینهمه وقتی ی حرفی بت زدن شروع کردی دعوا کردن ایندفعه ی راه دیگ ت این شرایط انتخاب کت اگ حرفی زدن پاشو نفس عمیق بکش ی لیوان اب بخور و وقتی فضا مناسب شد حرفتو راجب اون موضوع با احترام و تن صدای مناسب (بلند نه) بگو :) یادت باشه ما ادما قدرت انتخاب داریم و مسئوله انتخابا و عوابقش هستیم پس ی راه دیگ ت اون شرایط انتخابکن.
ادم وقتی ی حرفی بشنوه ک اذیتش کنه از خانوادش چون اونا در عین حال اسش عزیزن خیلی عصبانی میشه ، عزیزم ...
من کنکور دارم و خیلی رو اعصابم تاثیر گذاشته بعضی دقتا خانوادم مخصوصا پدرم یه چیزی بهم میگه از درون نابودم میکنه منم دست خودم نیس عصبی میشم تمام تلاشمو میکنم داد و بیداد نکنم اما بعضی وقتا اینکارو میکنم به چشم روانی نگام میکنن
من کنکور دارم و خیلی رو اعصابم تاثیر گذاشته بعضی دقتا خانوادم مخصوصا پدرم یه چیزی بهم میگه از درون ن ...
کاملا میفهممت من خودمم ت این شرایط بودم ، ی روانشناس توب میتونه این گره ها رو باز کنه ، بحث کنکور شد یاد خودم افتادم اتفاقا ب منم خیلی میگفتن و دعواهای فجیعی میکردم😑 ولی الان ک از اون تایم رد شدم حالم خوب شد ، ولی ی روانشناس برو ک باخانوادتم و با خودتم راجب ین موضوع صحبت کنه و اینک حواست باشه این موضوعات رو درست اثر نزاره و از اون غافل نشی