2777
2789

زن

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم

🖤🕊                                                                                                                                                                                   خون جاری در خیابانها از مقابل خانه‌ی شما نمیگذرد؟                               
نی نی یار ها خانم هستن

از کجا مطمئنی؟

به نظر من پشت هر کاربری نی نی یار یک نفر نیست و چند نفر هستن چون تغییر کاراکتر میدن و البته بعضی هاشون هم از خود کاربرها هستن.

یه نی نی یار بود شماره اش یادم رفته ولی حواسش نبود با کاربری نی نی یاری اش هست تبلیغ عطر کرد و به بقیه فحش داد!

برای خودمم پیش اومد نی نی یار شب به من گفت دروغهای فلانی رو رو کنی قطع دسترسی می شی. وقتی خصوصی بهش پیام دادم چرا گفت نمیدونم من در جریان نیستم!  

از کجا مطمئنی؟ به نظر من پشت هر کاربری نی نی یار یک نفر نیست و چند نفر هستن چون تغییر کاراکتر میدن ...

پارسال پیارسال که نینی یار شب یکی دیگه بود اومد پیام خصوصی داد گفت چرا به سنی ها توهین میکنی گزارش زدن برات.😐 

گفتم من ؟ پستمو نشون بده کجا توهین کردم منکه اصلا وارد بحث مذهبی نمیشم حتی چند بار گفتم به سنی ها توهین نکنین 

جواب نداد چون حقیقت نداشت .

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .