2777
2789
عنوان

زایمان سریع

117 بازدید | 9 پست

سلام خانما من هفته چهلم هستم چیکارکنم که سریعتر زایمان کنم هرمز پیاده روی میکنم تخم شوید و زعفران و گیاه بومادران میخورم ولی تاثیر ندارن لطفاً راهنمایی کنید

هیچی دیگه بایدبری دکترصددرصدبااون گیاهایی که خوردی بچه مدفوع نکرده باشه خوبه هفته چهل شدی مثل من دردنداری دیگه بایدخودت بری باامپول فشاراماشایدعین من سزارین شی

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی دیگه بایدبری دکترصددرصدبااون گیاهایی که خوردی بچه مدفوع نکرده باشه خوبه هفته چهل شدی مثل من درد ...

امروز رفتم بیمارستان تامین اجتماعی گفتم اصلا بی‌خیال دکتر عدالتیان گفت دوسانت باز شده رحم همین حرف گفتم به رزیدنت میگه اصلا باز نشده نمی‌دونم چیکارکنم

تا چند روز جواب میده به سر بچه آسیب نمیرسه

دقیق نمیدونم آروم باشه فکرنکنم چیزی بش بچه توآب ، دکتر چیزی نگفت

دلم عاقبت بخیری میخواد زیرسایه ی پرچم میان روضه ی امام حسین علیه السلام جااااااانم💔
تا چند روز جواب میده به سر بچه آسیب نمیرسه

خانومی توگوگل بزن مطمئن شی ،ان شاءالله بسلامتی زایمان کنی😍😍😍😍

دلم عاقبت بخیری میخواد زیرسایه ی پرچم میان روضه ی امام حسین علیه السلام جااااااانم💔
هیچی دیگه بایدبری دکترصددرصدبااون گیاهایی که خوردی بچه مدفوع نکرده باشه خوبه هفته چهل شدی مثل من درد ...

عزیزم شما کدوم بیمارستان زایمان کردید ؟

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز رفتم بیمارستان تامین اجتماعی گفتم اصلا بی‌خیال دکتر عدالتیان گفت دوسانت باز شده رحم همین حرف گ ...

بیمارستان دیگه برومن یه روزقبل چهل هفته بستری شدم دردم نداشتم دکترم گفتم بیشتراز۴۰ روزطول نکشه بستری بایدبشی خطرناکه باامپول فشارمعاینه دهانه رحموبازمیکنن اگه مدفوع نکرده باشه طبیعی میاری

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️