2777
2789
آها کاربریت عوض کردی آجو؟

اره اونا رو لغو زدم مثلا خواستم چیز منو شناسایی نکنه ولی باز با این کاربری بهش درخواست دادم... 🤦‍♀️🚶🏻‍♂️

هنو قبول نکرده احتمال زیاد اگه دیر کنه نیاد سایت ..خودمو معرفی نکنم...

فاصله ... آزمون دلهاست یا دلتنگ میشوی یا فراموش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمعنی اسمش حسودی نیست😉😂

نه بابا۰_۰ اون خیلی پز میده و باهام دشمنه و همیشه باهم دعوا میکنیم😑🤣 وای به حالم اگه اون رازهام رو بفهمه😬😂💔😐

دل روشنم به تاریکی ها میخندد🌱💛🙂اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن❌اگه دلتون رو رنجوندم یا بهتون بی احترامی کردم معذرت میخوام🙏🏻❤
سوال : دلت الان چی می خواد؟

کباب😑😐💔😂

دل روشنم به تاریکی ها میخندد🌱💛🙂اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن❌اگه دلتون رو رنجوندم یا بهتون بی احترامی کردم معذرت میخوام🙏🏻❤
خدارو شکر غیب شدین خواهران؟ بابا همتون علافین بیاین😂

من هستم😐💔😂

تعلیق میشم بپرسم😂بذار یه مثبتش رو بپرسم🤔🧐 چند تا دوست پسر داشتی؟

😂😂🤣🤣🤣...بی ادب منحرف😂😂

دوسپسری که رابطمون جدی باشه فقط محسن بود..ولی واسه سرگرمی زیاد بودن😂😂البته دوست اجتماعی میگن بهش😂😂

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
اره اونا رو لغو زدم مثلا خواستم چیز منو شناسایی نکنه ولی باز با این کاربری بهش درخواست دادم... 🤦‍♀️ ...

نکن به حرف من گوش بده چقدر بهت بگم آدم بشو نیست🤔😕

وزن فعلی:۶۸ وزن هدف:۵۶ عضو گروه آبی💙💫
نکن به حرف من گوش بده چقدر بهت بگم آدم بشو نیست🤔😕

🙂آخرین تلاشمه نمیخوام شرمنده ی حسرت هام بشم بلاخره اون یه مدت تو زندگیم بود بعنوان هرچی....☺

فاصله ... آزمون دلهاست یا دلتنگ میشوی یا فراموش