2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

1167 بازدید | 17 پست

سلام 

راستش من امسال تابستون اواسط تیر حدود ۲۰روزی فک کنم ار پریودم گذشته بود یه دل درد خیلی شدیدی گرفتم که خیلی دردش وحشتناک بود و استفراغ کردم و بدنم خیلی بی جون شده بود  رفتیم دکتر سونو از اپاندیس دادم که نداشتم ازمایش خون و ادرار دادم و حتی سی تی  گرفتن ازم ولی گفتن همه چی نرماله و هیچ مشکلی نداری حدود دو هفته بعدش یعنی دقیق ۳۵ روز که گذشت پریود شدم (اینم بگم که تو این دوهفته دل درد ریز داشتم )بعد پریودیم رفتم یه روز پیش یک پزشک عمومی گفتن ک برو ی سونو بده از رحمو تخمدانت و من سونو هم گرفتم و تشخیص پزشک تنبلی تخمدان بود که به این متن بود

در سونوگرافی رحم و زائده ها - رحم دارای حجم طبیعی و اکوژنیسیته است.  رحم = 50x30x45mm) ضخامت مخاط آندومتر 7mm است.  اکوژنیسیته میومتر طبیعی است و ضایعات فضایی ندارد.  L.O = 42X18mm R.O = 35X20mm حجم هر تخمدان بزرگتر از حد طبیعی است و حاوی چندین فولیکول محیطی با قطر تقریباً 5 میلی متر است که در صورت وجود علائم بالینی ممکن است نشان دهنده P.C.O.S باشد.  هیچ ضایعه فضایی جامد یا کیستیک در آدنکس دیده نشد.  مایع آزاد در لگن قابل مشاهده نیست.

دکترهم به من قرص متفورمین و مکمل اهن و ویتامین دی دادن 

ولی نگفتن بهم که برگردم و دوباره سونو بدم ببینم بیماریم رفع شده یا نه 

میخاستم ببینم که باید چیکار کنم برم سونو بدم یا نه؟درمانی غیر قرص هست ایا؟ 

و اینم بگم من تا عید دورم ۲۱روز بود 

از عید امسال که متاهل شدم ۲۶روز شد 

و باردارهم نبودم و نیستم 

بعد از اون دل درد فقط یک بار ۲۱روز شد باقیش ۲۶روز و یک دفعه هم ۲۸روز 

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ...🪐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنبلی درمان به اون صورت نداره، فقط باید سبک زندگیتو تغییر بدی یعنی سالم خوری و ورزش، زودترم بچه دار شو، اشتباه منو نکن بعد چندسال بچه می‌خوام که باردار نمیشم

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

منم دقیقا مثل شما آبان ماه درد داشتم رفتم سونو گف تنبلی تخمدان خفیف داری قرص ضد بارداری داد الان یه دوره مصرف کردم ولی نمیدونم دوباره سونو بدم یا قرصو دوباره بخورم.شما علائمت چیه؟من فقط همون دردو داشتم پریودمم منظم بود و اینکه یهویی چند تا جوش زده بودم

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚
تنبلی درمان به اون صورت نداره، فقط باید سبک زندگیتو تغییر بدی یعنی سالم خوری و ورزش، زودترم بچه دار ...

بله خیلی دوس. ارم ورزش کنم ولی ارادشو ندارم چیکار کنم؟

چون pco دارو نداره مکمل های تقویتی میدن و تغییر سبک زندگیت تا میتونی غذاهای روغنی و شیرینی که با شیرینی مصنوعی باشه دوری کنی ورزش کنی خیلی تاثیر داره تحرک داشتن منم تخمدان تنبل دارم

منم دقیقا مثل شما آبان ماه درد داشتم رفتم سونو گف تنبلی تخمدان خفیف داری قرص ضد بارداری داد الان یه ...

من علائم خاصی ندارم فقط خب جوش رو که قبلا میزدم تا تیر  پریودم منظم بودش از تیر ماه فقط پریودم بهم ریخته و اراده شو ندارم ورزش کنم اصلا نمیدونم چیکارکنم 

بله خیلی دوس. ارم ورزش کنم ولی ارادشو ندارم چیکار کنم؟

به سلامتیت فکر کن، حتی اگه اراده ورزش نداری هروز پیاده روی داشته باش، کلا اضافه وزن و چربی های شکمی تنبلی تخمدان رو تشدید میکنه، من 6کیلو اضافه وزن دارم، تازه دارم لاغر میکنم

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
چون pco دارو نداره مکمل های تقویتی میدن و تغییر سبک زندگیت تا میتونی غذاهای روغنی و شیرینی که با شیر ...

کاشکی میتونستم ورزش کنم 

من حتی سابقه دیر زایی و نازایی داریم تو خاله هام

من پسرم رو زود باردار شدم ولی حالا سنم بالا رفته ۳۷ سالم هست ۳ ماهه تو اقدام هستم فعلا که خبری نیست تا میتونی زود باردار شو تو سن کم فولیکول ها قوی تر و بدن آمادگی بیشتری داره 

به سلامتیت فکر کن، حتی اگه اراده ورزش نداری هروز پیاده روی داشته باش، کلا اضافه وزن و چربی های شکمی ...

چقد خوب ....

منم اضافه وزن دارم چند کیلو

چقد خوب .... منم اضافه وزن دارم چند کیلو

حتما کم کن، منم بعد ازدواج پریودام نامنظم شد، چون وزنم زیاد شد. در کل تنبلی ژنتیکیه که حالا بستگی به شرایط خودشو نشون میده