2789
عنوان

عمل بینی

87 بازدید | 7 پست

نزدیک ۱۱ ماه از عمل بینی ام میگذره سمت راست بینیم کنار تیغه یک برجستگی هست که از روبه رو میشه دید ولی تاثیری روی نیمرخم نداره اون برجستگی.به نظر خودم انگار غضرف جا مونده اون قسمت.دکتر بهم گفته ورم هست ولی همچنان که نزدیک 1ساله هنوز هست.شما هم همچین تجربه ایی داشتین.ایا نیاز به عمل دوباره هست.با اینکه تاثیری روی نیمرخم نداره ولی از روبه رو معلومه هرکی ام دید میگه اون برجستگی چیه

شاید خوب سوهان نکشیده

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اون قسمت نرم و گوشتیه یعنی با سوهان رفع میشه چون شنیدم سوهان برای استخوان هست.ورم هم نیست چون ...

برو دکتر بهش بگو 

وظیفشه درست کنه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

برو پیش دکترت بهش بگو. من عمل کردم همچین چیرزی نبود. من هم خودم عمل کردم هم خواهرم هم دوستم. پیش دکتر شهریار حدادی عمل کردیم هر سه تامون واقعا دکتر خیلی خوبیه. من ندیدم تا حالا مراجعه کننده هاش ناراضی باشن یا مشکل داشته باشن. اول دوستم رفت پیشش من خودم خیلی حساسم و ترسوام رو این چیزا با اینکه دوستم خیلی خوب شده بود ولی بازم رفتم تحقیق کردم واقعا ندیدم یک نفر بد بگه بعد من هم خواهرم رفت