2777
2789
عنوان

آلرژی

67 بازدید | 9 پست

لچه ها کسی الرزی داره؟

من مدتیه حالتهایی مثل سرماخوردکی دارم اما اصلا چرک و عفونت نداره گلوم ابریزشم ندارم اما پشت دماغم وحستناک کیپه اصلا نمیتونم نفس بکشم خیلی حالت بد و سختیه اینقدر تنگی نفس میگیرم که سردرد میگیرم

دکتر رفتم اون اوایل همش دکترا داروهای سرماخوردگی میدادن تا ی دکتری گفت الرزیه و ی چندتا قرص داد تا ده روز خوردم خوب شدم دوباره شدوع شده

واقعا اذیتم

کسی اینطور بوده؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هر سال تابستون تا مهر که کولر روشنه هر روز صبح تا ظهر اینجورم بعدش درست میشم تا فرداش دوباره

هم ابریزیش هم عطسه هم اب چشم خیلی اذیت میشم 

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
خوارم اینطوره بهش گفتن باید عمل بینی انجام بده

یعنی از داخل عمل بینی بکنه؟اخه من بینی ام مشکلی نداره الان دومااه اینجور شدم

جالبه ی اشنایی اومد خونمون پسرش اینجوری بود همش میگفت نفس نمیتونه بکشه خودم دستگاه بخور بهش دادم بخور داد دقیقا بعد اینکه رفتن خودم دچارش شدم

من هر سال تابستون تا مهر که کولر روشنه هر روز صبح تا ظهر اینجورم بعدش درست میشم تا فرداش دوباره هم ...

عزیزم من اصلا نه ابریزش دارم نه عطسه فقط پشت دماغم بشدت کیه شدید ها بعد اصلا به زور نفس میکشم 

عزیزم تنگی نفس میگیرین؟من خفه میشم شدید اصلا نفسم بالا نمیاد  چه دکتری  رفتین؟داروی خاصی ...

یه دکتر تو مشهد معروفه رفتیم یه سال و خورده ایی هم تحت نظر بود فایده ایی نداشت .

آخه تست که داد به همه چی واکنش نشون داد .الان قرص هاشو میخوره چند مدله هی جابه جا میکنه که بدنش عادت نکنه😂

❤️

من دارم

گاهی بیشتر میشه که اون موقع ها قرص میده

ولی کلا همیشه اسپری کاتوسین رو دارم و استفاده میکنم

هر وقت رفتی دکتر ،بهشون بگو الرژی داری

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!