2777
2789
عنوان

خاتون

350 بازدید | 17 پست

کی امشب خاتون دید عاشق ❤خاتون وشیرزادم ای کاشم بهم برسن

((امضاموبخون لطفا)) برای سلامتی امام زمان صلوات بفرس ودعاکن من بزودی مامان بشم ولطفا لطفادرخواست دوستی ندید

چند وقت شروع شده چند شنبه ها میده میشه بگی 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چند وقت شروع شده چند شنبه ها میده میشه بگی 

روبیکاهست هردوشنبه ساعت ۲۰امادیشب پخش نشدامشب پخش شد خیلی قشنگه فعلا۹قسمتش اومده

((امضاموبخون لطفا)) برای سلامتی امام زمان صلوات بفرس ودعاکن من بزودی مامان بشم ولطفا لطفادرخواست دوستی ندید
نمیفهمم یعنی چی دو قسمته شیرزادو نشون نمیده😒

آره دلم براش تنگ شده🥺

مگه زن و شوهر نیستن  چجوری بهم برسن

طلاقش داد

قسمت جدیدش اومد؟اخه توقیف شده بود

آره تازه دیدمش قسمت۹

روبیکاهست هردوشنبه ساعت ۲۰امادیشب پخش نشدامشب پخش شد خیلی قشنگه فعلا۹قسمتش اومده

امشب یکی از شبکه های ماهواره دیدم ولی آخرش بود همون قسمت نه

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز