2777
2789

سلام دوستان من تازه زایمان کردم

بیایید عکس یا خاطرات خنده دار از بچهاتون بگین

دخمل من خیلی زشته😖😖 عکسشو میزارم خیلی عکسش خنده دار😍

🤵‍♀️💗🕊

اقا یبار دختر من باد از خارج شد دختر خواهر شوهرم کوچیکه گفت گ و ز ی د ی،،،الان یاد گرفته راه میره با حالت سوال از همه میپرسه گوجیدی😅ابرو برامون نذاشته نمیدونم چطوری از دهنش بندازم این کلمه رو 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا داره خستگی خوابشو میگیره میدونم خیلی زشته😂

نگو زشته بهش از الان این دو روز دیگ بزرگ میشه بعد چون خودت بهش میگی زشت بقیه ام میگن بعد میرینی تو اعتماد ب نفس بچه

اقا یبار دختر من باد از خارج شد دختر خواهر شوهرم کوچیکه گفت گ و ز ی د ی،،،الان یاد گرفته راه میره با ...

اینه ک میگی گوجیدی همونیه که تو امضات نوشتی دعا کنیم براش ببین چ زود حاجت گرفتی خدا حفظش کنه برات

تو اشپزخونه بودم هرچی دنبال پسرم گشتم نبود تو اتاق و اینا

انقد صداش زدم دیدم کلش از پشت تلوزیون دیده میشه همش میره بالای وسایل یکونیم سالشه

من بخوام تعریف کنیم طومار میشه اخه دوتا نینی دارم

❤دخترم زندگی منه❤
اینه ک میگی گوجیدی همونیه که تو امضات نوشتی دعا کنیم براش ببین چ زود حاجت گرفتی خدا حفظش کنه برات

اره همونه 😅

قربون محبتت 🌹

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد))