2777
2789
عنوان

فرزند دلبندم

155 بازدید | 10 پست

الان که دارم اینو مینویسم پنج سال و چهار ماهه که از انتظار کشیدنم برای اومدن تو میگذره.‌.نمیدونم قسمت میشه تورو داشته باشم یانه. من با رحم دوشاخ و خلفی و پدرت با مورفولوژی یک درصد فکر کنم باید معجزه رخ بده.‌.اگه یه روز تو به دنیا اومدی.میامو به این تاپیک سر میزنم.که یادم نره چقدر برای داشتنت تقلا کردم.پس بماند به یادگار

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما میخوای تایپک قفل کنی

نه باز میذارم

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

برات آیت الکرسی میخونم⚘

ممنونم عزیزم لطف میکنی

معجون تقویت اسپرم 

ماهی سمنقور۴ یا ۵عدد حتما سر و دم داشته باشد به صورت خشک شده از عطاری تهیه کنید جنسینگ و خرنوب هرکدام۸۰ گرم هفت مغز شامل کنجد پسته گردو فندق و بادام زمینی درختی و هندی همه خام باشد هرکدام ۱۰۰یا ۱۵۰گرم همه مواد را آسیاب کرده با یک کیلو عسل مخلوط کنید و شب قبل از خواب و صبح ناشتا آقا میل کنند تا چهل روز 

هر روز به داشتنت فکر میکنم.مهم نیست.پسر باشی یا دختر..فقط اینو بدون غصه نداشتنت قلبمو به درد اورده

فرزند عزیزم.تازگی پدرت ازمایش داد دوباره مورفو تغییری نکرده.منم ازمایش ذخیره تخمدان دادم ۲ شده.میگن زیاد خوب نیست.ترس عجیبی به دلم افتاده.برای من کم طاقت این انتظار کشنده س..نمیدونم باید چیکار کنم.کاش بمیرم

امروز حالم بهتره اما همچنان فکرم درگیره..بعد شش سال ازدواج الان میشد دوتا بچه داشته باشم.همیشه دوس داشتم مادر جوونی برات باشم.از خدا بخواه زودتر تورو بفرسته پیش من.این روزا خیلی سخت میگذره