2777
2789
عنوان

رژیم 😭 بی‌اراده

843 بازدید | 52 پست

توروخدا کمکم کنین از وقتی یادم میاد همش دلم میخاد لاغر بشم ولی فقط دوروز رژیم دارم دست خودم نیس میخورم باز میگم از فردا 

هرکی اطرافم بوده تپل بوده لاغر کرده دیگ شوهرمم هی غیر مستقیم میگ لاغر شو 😭😭😭بخدا خیلی ناراحتم همه رژیمام امتحان کردم 

اراده صفر  همش دنبال مانتو هستم تو مجالس یه لاغر میبینم غصه میخورم ولی حیفففففف

باشگاه برو

ولش نکن اصلا

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزمت رو جزم کن وقتی میخوای بخوری یاد حرف شوهرت بیفت یاد اینکه میری میگردی واسه مانتو سایزت نیس بیفت باورکن کم میخوری در ضمن اگه طاقت بیاری عادت میکنی کم کم به نخوردن

خدا رو دارم همین و بس 

عزیزم تحت نظر دکتر رژیم بگیر که بتونی لاغر کنی من باور میکنی پارسال ۱۰۰ کیلو بودم الان ۶۹ باربی شدم اینم بگم من شوهرم درست روز زن چنان زد تو ذوقم که نگو البته قبل اونم خودم خیلی دلم پر بود و شکسته مثل شما یه مهمونی دعوت بودیم باور میکنی بس بغض داشتم پنج دقیقه نشستم و بلند شدم شوهرم که این حرف زد کلا ارادم و قوی کردم و رفتم رژیم تحت نظر دکتر هنوزم ول نکردم امشب زیاد خوردم پریود بودم اعصاب نداشتم 

نمیتونم یه بچه دارم ک همس اویزونمم

بذارش مهد خودتم برو باشگاه

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
2790
2778
2791
2779
2792