2777
2789

چند وقت پیش یه عکس تو اینجا دیدم عکس خیلی خوشگل بود کاربره میگفت که خودش گرفته بود میگفت اون موقع ها که عشق رشته پزشکی بوده گرفته  

میشه تگش کنید عکس رو بزاره

شدیدا بهش احتیاج دارم    

جزئیاتش یه کتاب بود دست خودش بود یه ساعت با بند قرمز تو دستش بود و یه خودکار هم دستش بود گوشی هم اون کنارا چشمک میزد

اسم کاربره رو هم نمیدونم

عشق فقط یک کلام               ♡مهدی علیه السلام         و بدانید که تا زنده ام و جان دارم، به خدای علی و  فاطمه ایمان دارم.شیعه رافضی ام از سه نفر بیزارم، کور خواندید که دست از سرشان بردارم علوی ام سر ناموس خدا حساسم، من مرید پسر حضرت حق عباسم♡تا شاد شود محسن زهرا هر دم ،لعنت به ابابکر و عمر میگویم اگر تو تایپیکاتون منو میخواهید مسخره کنید  راحت باشید و فکر کنید چقدر خفنید اما خدا جای حق نشسته‌اره ما دیوونه هستیم بیخیال این زمونه.  یع‌دوستعم‌نداریعم‌کع‌اگر تعلیق شدیعم،بودونبعودمون فرقعی داشتع باشع.تو تایپیکای مذهبی تگم کنید  میام با زحمت با دلیل و منبع قانشون کنم بعد بگن من قبول ندارم 

اطلاعاتت یکم زیاده دارم اوردوز میکنم حقیقتن😂

شوخی کردما ناراحت نشی

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اطلاعاتت یکم زیاده دارم اوردوز میکنم حقیقتن😂 شوخی کردما ناراحت نشی

واقعا نمیدونم چم شده 

یهو اومد به ذهنم و درگیر شدم اصلا از ذهنم بیرون نمیره میخام از فکرش خلاص شم😑

عشق فقط یک کلام               ♡مهدی علیه السلام         و بدانید که تا زنده ام و جان دارم، به خدای علی و  فاطمه ایمان دارم.شیعه رافضی ام از سه نفر بیزارم، کور خواندید که دست از سرشان بردارم علوی ام سر ناموس خدا حساسم، من مرید پسر حضرت حق عباسم♡تا شاد شود محسن زهرا هر دم ،لعنت به ابابکر و عمر میگویم اگر تو تایپیکاتون منو میخواهید مسخره کنید  راحت باشید و فکر کنید چقدر خفنید اما خدا جای حق نشسته‌اره ما دیوونه هستیم بیخیال این زمونه.  یع‌دوستعم‌نداریعم‌کع‌اگر تعلیق شدیعم،بودونبعودمون فرقعی داشتع باشع.تو تایپیکای مذهبی تگم کنید  میام با زحمت با دلیل و منبع قانشون کنم بعد بگن من قبول ندارم 
اگه عنوان تاپیک یادت میاد سرچ کن

یادم نمیاد ای خدا

واقعا نمیدونم چم شده  یهو اومد به ذهنم و درگیر شدم اصلا از ذهنم بیرون نمیره میخام از فکرش خلاص ...

برو سابقهای گوگلتو چک کن ببین کدوم تاپیک رفته بودی 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖