2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خانوما هرکی اومد سوال منو جواب بده ممنون از حالا من همیشه چند روز قبل مثبت شدن کیت ترشحات تخمک گذاری دارم ترشحات رو وقتی دارم که کیت کمرنگه وقتی پررنگ میشه دیگه ترشحات تخمک گذاری قطع شده به نظرتون باید به کیت اعتماد کنم یا ترشحات خودم دلدردم هم همون موقع ترشحاته
حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی
بچه ها من صبح ها فلفل سیاه چند تا میخورم بعد عسل صبانه میخورم بعضا پنیر شور و یا تخم نرغ میخورم تو چایم زنجبیل دلرچین و هل میریزیم شیر موز با عسل و جوز هندی میخوریم بل شوهرم اب هویچ میخوریم هر روز ولی من کمتر میخورم شوهرم عرق کاستی هر روز ناشتا میخورع قرص ال کارنیتینا و زینک و ویتامین ای میخوره من فولیک لسید فقط مولوفوژیع شوهرم5درصدا😢😢 تو عذاهام زنجبیل و فلفل سیاه و جوز هندی میریزم شوهرم مغزیجات تخم افتابگردان پسته بادام بادم هندی انگور کشمش و انجیر خشکم میخوریم هلو سیب خیار میخوریم خلاصههههههه
خدایا شکرت..کمکم‌کن