2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعیین جنسیت جنین و جدول تعیین جنسیت مقدمه دوستان خوبم سلام . در این وبلاگ من سعی میکنم مسائل مختلف در مورد جنین و نوزاد را به اطلاع شما برسانم . قبل از هر چیز میتونم بگم که یکی از دغدغه های خیلی از خانواده ها داشتن جنس خاصی از نوزاده .اگه شما از همون دسته هستید میتونید با پیگیری دستورات زیر به خواسته خودتون برسید . پس برای شروع فصل اولمون رو به تعیین جنسیت نوزاد اختصاص میدیم . فصل اول : تعیین جنسیت اولین نکته ای که در مورد این مبحث باید متذکر بشم اینه که برخلاف تصور قدیمیها که میگفتند اگه دو ماه اول بارداری مادر از خوراکیهای گرم استفاده کنه بچه پسر و اگه از خوراکیهای سرد استفاده کنه بچه دختر میشه امروز کاملا مشخص شده که این بحث پایه علمی نداره چون از همون بدو پیدایش نطفه اگه کروموزومهای x باهم ترکیب بشن بچه دختر و اگه کروموزومهای x و y با هم ترکیب بشن بچه پسر میشه . پس ما قبل از بارداری باید با یکسری دستوراتی که من در زیر میارم تا 98% میتونیم جنسیت بچه رو تعیین کنیم ولی اگه باردار باشید دیگه نمیشه کاری کرد .
خدایا شکرت..کمکم‌کن
دارن . بعضی زنها رحمهای گرم و مکنده ای دارن که باعث میشه کروموزومهای y خودشون رو زودتر برسونن و بچه پسر میشه و بعضی برعکس . ولی نکته مهم در اینجا نطفه مرد است . اگر نطفه سالم و قوی باشه بچه پسر و اگه ضعیف باشه بچه حتما دختر میشه .همچنین تعداد اسپرم هم در جنسیت جنین نقش مهمی داره یعنی اگه تعداد اسپرم از 20میلی در سی سی کمتر باشه فرزندتون به احتمال زیاد دختر میشه . پس اگر مثلا داشتن پسر براتون خیلی مهمه میتونید یک ازمایش اسپرم انجام بدید تا ببینید وضعیت به چه صورتیه . در موسساتی مثل رویان با هزینه ناچیزی این ازمایش رو انجام میدن . نگران نباشید از اینکه ازمایش بدید و ببینید که نطفه ضعیفی دارید . این نشون دهنده ضعف شما نیست درصد بسیار بالایی از آقایون این مشکل رو دارند که علتهای مختلفی داره و مثلا کمبود ویتامین ث یا اسید فولیک میتونه این مشکل رو ایجاد کنه . 2- نطفه های خیلی ضعیف که ممکنه در اثر بعضی از بیماریها مثل واریکوسل ایجاد بشه ( توضیح آن از مبحث ما خارجه ) ممکنه در وهله اول باعث بارداری بشن ولی بچه سقط میشه پس اگر سقطهای مکرر دارید یکی از دلایلش میتونه همین باشه 3- نطفه آقایون سه ماه طول میکشه که کامل بشه . برای همین برای تقویت نطفه، اقایون باید از سه ماه قبل از بارداری همسرشون اقدام کنن
خدایا شکرت..کمکم‌کن
4-یکی از مسائل مهمی که نطفه رو ضعیف میکنه سیگاره پس اگر طالب نوزاد پسر هستید سعی کنید حتی الامکان برای سه ماه سیگار نکشید یا مصرفش رو کم کنید چون سیگار ویتامین ث بدن رو از بین میبره و این ویتامین در امر ساخت و تکمیل نطفه نقش مهمی داره . 5-آقایون از سه ماه قبل روزی یک عدد ویتامین ث و یک عدد اسید فولیک بخورید که هر دو ویتامین بوده و مطمئن باشید که برای بدنتون بسیار مفیده و نطفه رو تقویت میکنه . این مورد رو حتما حتما انجام بدید . 6- اگر بیضه ها تحت فشار یا گرما قرار بگیرند در مکانیسم اسپرمها اختلال بوجود میاد پس در طول این سه ماه از پوشیدن لباس زیرهای تنگ و شلوارهای چسبان و گرفتن دوش آب داغ خودداری کنید .در طول روز اگر میتوانید کیسه یخ روی بیضه ها قرار دهید . 8- نیم ساعت قبل از لقاح هم یک کیسه یخ به مدت 10تا15دقیقه قرار دهید . ٩- اقایان برای داشتن نطفه سالم به خصوص برای پسردار شدن باید از سه ماه قبل از بارداری از مصرف غذاهای کنسرو شده و مانده و سوسیس و کالباس و پرنمک و همچنین مصرف سیگار و الکل و ابجو خودداری کنند . 10-اقایان سیب، آب دریا، آجیل جات مثل پسته، بادام زمینی، بادام هندی و چای دارچین و هل و گوشت قرمز و معجون (گردو آسیاب شده، پسته، کنجد، بادام) را به شیرموز اضافه کرده و بخورید.
خدایا شکرت..کمکم‌کن
3-خانمها در زمان پریود روزی 2 عدد خرما صبح ها بخورید 14-از شب اول پریودی تا 5 پریودی، 30 گرم تخم هویج را اول با آب سرد خوب بشورید(سمی است) بعد 20 دقیقه با آب تازه جوشیده بگذارید دم بکشد، بعد با نبات بخورید 15-اقایان ماه اخر زیاد ورزش نکنند ولی خانمها از دو ماه قبل ورزش دراز نشست حداقل 15 دقیقه انجام بدهند 16-خانمها هر روز 3 عدد فلفل سیاه نکوبیده را با اب قورت بدهند 17- نکاتی که باید توسط مادر مورد توجه قرار بگیرد 1- املاح خون مادر هم در تعیین جنسیت نقش دارند اگر میزان سدیم و پتاسیم بالا و میزان کلسیم و منیزیم خون پایین باشد بچه پسر و برعکس آن بچه دختر میشه . 2- محیط اسیدی یا قلیا
خدایا شکرت..کمکم‌کن
3-خانمها در زمان پریود روزی 2 عدد خرما صبح ها بخورید 14-از شب اول پریودی تا 5 پریودی، 30 گرم تخم هویج را اول با آب سرد خوب بشورید(سمی است) بعد 20 دقیقه با آب تازه جوشیده بگذارید دم بکشد، بعد با نبات بخورید 15-اقایان ماه اخر زیاد ورزش نکنند ولی خانمها از دو ماه قبل ورزش دراز نشست حداقل 15 دقیقه انجام بدهند 16-خانمها هر روز 3 عدد فلفل سیاه نکوبیده را با اب قورت بدهند 17- نکاتی که باید توسط مادر مورد توجه قرار بگیرد 1- املاح خون مادر هم در تعیین جنسیت نقش دارند اگر میزان سدیم و پتاسیم بالا و میزان کلسیم و منیزیم خون پایین باشد بچه پسر و برعکس آن بچه دختر میشه . 2- محیط اسیدی یا قلیا
خدایا شکرت..کمکم‌کن
برای جنسیت پسر روز تخمک گزاری رو با کیت میتونین تعیین کنید ولی اگر پری ها 28 روز باشه میشه روز 14 پری البته سونو خیلی دقیقتره من برای بارداری 7 ماه تو اقدام بودم و فقط روز 13 و 15 و 17 اقدام داشتم چون پریهام 31 روز بود اما ماهی که باردار شدم روز 14 پری بود و همون روز هم سونو داده بودم و یه فولیکول 20 داشتم اینو به یکی از دوستهام هم گفته بودم اون نی نی دختر میخواست و اقدامهاشو از 1 روز بعد پری انجام میداد و ماهی که باردار شده بود روز 8 پری بود به نظر من مهمترین عامل روز تخمک گزاری هست درباره نزدیکی هم باید بگم که برای پسر دار شدن باید زن اول ارضا بشه و بعد اقدام انجام بشه و پاهاهم بمدت 20 دقیقه بالا نگه دارید
خدایا شکرت..کمکم‌کن
بعد هم تغذیه من از چند ماه قبل تقریبا رژیم غذایی که برای پسر بود رو سعی کردم رعایت کنم 1) خوردن گرمی مثل خرما گردو آجیل و موز وفندق وبادام زمینی 2) کم کردن لبنیات مثل شیر و ماست 3) خوردن توت فرنگی و خوراکی های قلیایی نه اسیدی 4) شستن واژن با جوش شیرین 5) خوردن روزی 1 عدد اسید فولیک و ویتامین E 6) خوردن روزی 4 عدد فلفل سیاه نکوبیده 7) خوردن عرق کاسنی وآموزش تعیین جنسیت پسر قبل از لقاح تمام کارهایی که برای پسر شدن باید انجام دهیم: 1)به خداوند توکل کنید و بدانید تا خدا نخواهد و اراده نکند، هیچ کاری انجام نمی شود. 2) 3 ماه قبل از بار داری، خودتان قرص فولیک اسید و همسرتان هم فولیک اسید با ویتامین ث مصرف نماید. 3) از چند ماه قبل از بارداری سعی کنید روز تخمک گذاری خود را بیابید و در همان روز رابطه داشته باشید. ( با استفاده از دما سنج یا بررسی ترشحات دهانه رحم و یا با استفاده از کیت تخمک گذاری و یا از طریق سونوگرافی واژینال 3 تا 5 روز بعد از پاکی، در همان ماهی که قصد بارداری دارید. ) مهمترین عامل در تعیین جنسیت ، مشخص کردن زمان تخمک گذاری است. 4) در یک بطری به نسبت 4 (آب) و 1 (جوش شیرین) مخلوط کنید ونیم ساعت قبل ازآمیزش خود را با آن بشویید. 5) سبزی های جوان و میوه های تازه .کشمش. انگور. قیصی و از همه مهمتر عرق کاسنی روزی یک لیوان مصرف کنید. 6) هر روز صبح غلات با حلوا شکری ویا عسل طبیعی و 4 یا 5 دانه فلفل سیاه (حتما نکوبیده استفاده کنید). 7) در زمان قاعدگی رحمتان را از تمام آلودگی ها پاک کنید. (بوسیله پیاده روی خیلی زیاد، خوردن نبات داغ با زعفران، شربت عسل و زعفران گرم،کاچی یا هر حلوایی البته با هل و زعفران،پسته. 8- در ماهی که قصد بارداری دارید روزانه مقداری تخم هویج دم کنید و با عسل بخورید. 9- از2ماه قبل از بارداری و بخصوص در ماه و روزی که قصد بارداری دارید توت فرنگی زیاد مصرف نمایید چون باعث می شود که جنین پسر شود. 10- کسانی که بیماری کبدی یا کلیوی ندارند می‌توانند در ماهی که قصد بارداری دارند روزانه 1عدد قرص فلوکونازول 50 استفاده نمایند چون این قرص به شدت رحم را قلیایی می کند وجنین به احتمال زیاد پسرمی‌شود. ( از روز دوم پریودی به مدت 2 هفته)
خدایا شکرت..کمکم‌کن
رژیم غذایی در جنسیت نوزاد خیلی ها اعتقاد دارند که آنچه که بدن شما قبل از لقاح از طریق غذا جذب می کند، بر جنسیت نوزاد که قرار است نه ماه دیگر به دنیا بیاید تاثیر خواهد گذاشت. اگر پسر می خواهید: • گوشت قرمز زیاد بخورید. ( هرچه گوشت قرمزتر باشد بهتر ) • استیک با تنقلات شور مانند چوب شور و چیپس • پدران باید زیاد نوشابه بنوشند ( بخصوص انواع کولا ) اگر دختر می خواهید: • هردو زوج باید مقدار زیادی ماهی و سبزیجات بخورند. • خود را به شکلات بسپارید. یا به طورکلی شیرینیجات. تاثیر عشق بازی در رابطه زناشویی داستانهای زیادی از زنان قدیمی هست که به عشق بازی ، رابطه عاشقانه زوجها و ارتباطات زناشویی می پردازد و تاثیر آن بر جنسیت نوزاد را قطعی می داند. اگر پسر می خواهید: • بعد از رابطه با همسرتان برای مدتی دراز بکشید و بلند نشوید. تصور می رود که این کار باعث می شود اسپرم های پسر برای رسیدن به تخمک در این حالت شانس بیشتری خواهند داشت. • ایستاده عشق بازی کنید. • سعی کنید عمل دخول را از عقب انجام دهید. • بر روی ارگاسم خود تمرکز کنید. تصور می رود که اگر زن زودتر به ارگاسم برسد، شما یک پسر خواهید داشت. • سمت چپ شوهر خود بخوابید. اگر دختر می خواهید: • هنگام رابطه زناشویی زن بالا قرار بگیرد. • بر روی ارگاسم خود تمرکز کنید، اگر مردقبل از همسر خود ارگاسم شود، باید اتاق نوزاد را با رنگ صورتی تزئین کنید. تاثیر زمان و جهت در تعیین نوع فرزند در جوامعی که هنوز خیلی از مردم برنامه و کارهای خود را با فال روزانه تنظیم می کنند، خیلی جای تعجب نیست که اعتقاد داشته باشند که زمان و مکان و جهت ها در هنگام رابطه زناشویی بر جنسیت نوزاد تاثیر خواهد گذاشت. اگر پسر می خواهید: • زمانی نزدیکی کنید که یک چهارم ماه در آسمان دیده می شود. • هنگام شب رابطه داشته باشید. • تقویم را نگاه کنید. بیشتر پسرها در روزهای فرد ماه متولد می شوند. • از قطب نما استفاده کنید. برخی از زنان قسم می خورند که اگر هنگام نزدیکی سر زن به سمت شمال باشد فرندش حتما پسر خواهد بود اگر دختر می خواهید: • زمانی اقدام کنید که ماه در آسمان کامل باشد. • همگام بعد از ظهر رابطه داشته باشید. • در روزهای زوج ماه رابطه داشته باشید.
خدایا شکرت..کمکم‌کن
ممنون برای تقویت اسپرم قرص ویتامین E و ویتامین C و قرص جینسینگ و یک قرص دیگه هم هست که حتما با تایید دکتر باید شوشو بخوره قرص SX
موز - خرما - آجیل ( گردو - بادام - فندق - پسته )‌ _ انجیر خشک اینها هم خیلی خوبه
خدایا شکرت..کمکم‌کن
مواد لازم خرما ترجیحا رطب هسته گرفته شده یک بشقاب خوروش خوری سرپر زنجبیل .... دارچین .... فلفل سیاه.... زردچوبه .... زیره سیاه ......میخک ....خسرودارو......سه مورد اول هر کدام 2 قاشق غذا خوری سر پر .....زردچوبه و زیره نصف قاشق غذاخوری و میخک و خسرو دارو کمیییییی و قرص کمر نر و ماده از هرکدام یک عدد یا ترجیحا پودرش رو از عطاری ها بگیرین و آرد گندم 4 یا 5 قاشق غذا خوری خانم های اگه یه سری رو پیدا نکردین مهم نیست اما یادتون باشه ریختن 5 مورد اول ضروریه همش تو ی عطاری ها پیدا میشه آپلود عکس آپلود عکس طرز تهیه : ابتدا ارد رو توی ماهیتابه می ریزیم و روی حرارت متوسط رو به کم ان را تفت می دهیم به قول ما بو می دیم یعنی بوی خامی ارد گرفته بشه و رنگش به نخودی رنگ برسه و سپس اون قدر بهش روغن اضافه می کنیم تا از ماست رقیق تر بشه بعد بهش تمامی اون موارد ی که بالا گفتم از عطاری بگیرین اضافه می کنین البته باید اگه مثلا یکی از اون ها پودر نیست حتما اسیابش کنین و بعد اضافه کنین و فقط یه تفت خیلی کوچولو می دین و زود زیرش رو خاموش می کنین توجه کنین که حیفه بیش از حد حرارت ببینه و اثرشون کم بشه بعد بهش خرما رو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا مواد با هم مخلوط بشه و بعد نوش جان کنین طرز استفاده : ار روز اول پری تا نهایتا 20 پری بیشتر صبح ها قبل از صبحونه روزی دو تا سه قاشق غذا خوری سوالاتی که زیاد پرسیده شده : به شوشو می تونیم بدیم ؟ بله برای هر دو خیلی خوب و مقویه برای تقویت شوشو چی از همه بهتره ؟ گرده ی نخل نر از عطاری بگیرین بهتره اما اینم خیلییییییییییی مقویه چرا نباید بعد از 20 پری خورد؟ چون خیلی طبیعت این حلوا گرمه اقدام ها چه جوری باشه؟ من که دکتر نیستم اما چیزهایی که دکتر ها می گن بعد از پری مثلا از 8 یا 10 پری یه روز در میون این حلوا چه اثراتی داره ؟ خیلی باعث می شه احساس گرما تو بدنتون کنین و این احساس طبیعیه
خدایا شکرت..کمکم‌کن