2821
2789
پری زیر شکمم و تخمدانهام به شدت درد میکرد حدس زدم که داره آزاد میشه بعدازظهر ۱۷ پریودم بود که دوباره اقدام کردم همه کارهای قبل از اقدام که قبلا گفتم انجام دادم ولی اینبار اقدامم از روبرو بود ولی یه متکای کوچک زیر کمرم گذاشتم با اینکه از اقداهام راضی نبودم چون دوتاش مخصوصا اولی خیلی با تخمک گذاریم فاصله داشت شوهرم هم کلا رژیم نگرفت فقط از دو ماه قبل از اقدام ویتامین ایی و آفرودیت و زینک و فولیک یه خط در میون خورد.من تا جایی که یادم بود گفتم ولی به این نتیجه رسیدم فقط فقط باید از خدا خواست تا خدا نخواد برگی از درخت نمی افته یه نفر که از رژیم پسرزایی جواب گرفته☝️☝️ #تجارب #
خدایا شکرت..کمکم‌کن
که از شب سوم پری به مدت ۵ شب بخورم متفورمین هم داد که هر روز صبح تا یه ماه بخورم روز ۱۴ پری رفتم سونو فولی ۲۰ داشتم که دکتر گفت شبش اقدام کنم هرچی به دکتر گفتم پریودهام ۳۳ روزست و تخمک گذاریم همیشه هیجدهم تا بیستم سیکلمه گفت نه تو قرص خوردی این ماه فرق داره منم شبش اقدام کردم چند ساعت قبل از اقدام جوش شیرین با پمپ شستشوی واژینال زدم توت فرنگی هم از دو سه ساعت قبل زیاد خوردم موزهم دو سه تا خوردم از دو سه روز قبل هم شربت گایافنزین روزی سه بار خوردم یه مقدار خیلی خیلی کم هم وش شیرین با یه لیوان آب قاطی کردم سرکشیدم نیم ساعت قبلش ولی شوهرم قهوه نخورد یخ ه کلی غرغر رد دو سه دقیقه بیشتر نذاشت خودمم هم ارضا نشدم بعدش هم به پهلوی راست دراز کشیدم یه بالش هم زیر زانوم گذاشتم زیر سرمم هم خالی کردم بعدش هم تا یه ربع تقریبا واژنمو منقبض و منبسط میردم چون تو نت خودم خوبه .آهان قبل از اقدامم هم صدقه دادم دعای معراج خوندم آیه الکرسی هرچی از قرآن و صلوات یادم بود خوندم با نماز امام حسن (ع) .دست شوهرمم هم گذاشتم سمت راست شکمم و خودم هفت بار سوره قدر خوندم اقدام اولم سجدهای بود روز ۱۵ پری کیت گذاشتم دو خط پرررنگگگ افتاده بود رفتم سونو دوباره که گفت فولی ۲۳ و ۱۹ و ۲۰ دارم شبش دوباره اقدام کردم روز ۱۶ هیچ کاری نکردم روز
خدایا شکرت..کمکم‌کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پرهیز از لبنیات و غذاهای سرد مثل شیر دوغ پنیر برنج گوشت قرمز کلم خیار و گوجه .کرفس . و در کل غداهایی ک محیط رحم و اسپرم رو اسیدی میکنن توسط هردو و شروع غذاهای گرم مثل عسل و خرما مصرف روزانه توسط خانم و اقا و مرکبات و نارگیل و اناناس و پسته حتما خورده بشه..فندق و فقط گردو نباید استفادا بشه و شروع غذاهای گرم مثل عسل و خرما مصرف روزانه توسط خانم و اقا و مرکبات و نارگیل و اناناس و پسته حتما خورده بشه..فندق و فقط گردو نباید استفادا بشه عرق کاسنی توسط خانم در روزهای عادت ماهانه 1 ق جوش شیرین داخل پوار ریخته با اب پر کنید و داخل واژن بریزین محیط نزدیکی باید خنک بوده و اقا قبل نزدیکی 2 فنجان قهوه بخوره..نیم ساعت قبل نزدیکی محیط نزدیکی باید خنک بوده و اقا قبل نزدیکی 2 فنجان قهوه بخوره..نیم ساعت قبل نزدیکی نیمساعت قبلش حوش شیرین ترجیجا زن باید ب ارگاسم برسع بعد مرد.و نردیکی از پشت باشه و خانم نباید زود بلند بشه و خودش بشوره..باید پاها رو بالا نگه داره 10 دقیقه روز تخمک گذاری هم خیلی مهمه..نزدیکی باید 3 الی 4 بار در زمان قبل یا هنگام تحمک گذاری باشه
خدایا شکرت..کمکم‌کن
بچه ها من اینا رو خیلی تلاش کردم جمع اوری کردم کلی سوال پرسیدم و مزاحمه دوستان شدم و لطف کردن بهم گفت اینایی که گفتم همشون الان پسر دارن
اینا رعایت کنین حتما خدا بهتون پسر عطا میکنه
و بنده ی حقیر رو هم دعا کنین
و ازتون میخوام اینا رو بنوبسین یا جایی سیو کنین
ممنونم😙
خدایا شکرت..کمکم‌کن
گفت هرشب قرص سلن پلاس_زینک پلاس_ویتامین ای_کپسول جنسینگ خوردیم هرروز یه مشت مویز هردومون خوردیم پنج تا قیصی خوردیم پنج تافلفل سیاه نکوبیده پنج تام انجیرخشک خرما عسل هرروز خوردیم شب اقدام یک ساعت قبل جوش شیرین تزریق کردم همسرمم روی ب ی ض ه هاش کیسه اب یخ گذاشت شام همسرم دنبلان کبابی خورد خودم سیب زمینی توت فرنگی هم خیلی هردومون خوردیم فقط لبنیات وعدس رواصلالب نزدیم
خدایا شکرت..کمکم‌کن
خیلی لطف میکنی سفیدبرفی جان که اینا رو میزاری از صاحب تاپیک هم خواهش میکنم تاپیک نگه داره خیلی مطالب مهمیه

قسمت نشد مامان محمد یاسین باشم محمدم به رویاهام پیوست ... خدایا چطوری دلت اومد   

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز