2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما هرکی اومد سوال منو جواب بده ممنون از حالا من همیشه چند روز قبل مثبت شدن کیت ترشحات تخمک گذاری دارم ترشحات رو وقتی دارم که کیت کمرنگه وقتی پررنگ میشه دیگه ترشحات تخمک گذاری قطع شده به نظرتون باید به کیت اعتماد کنم یا ترشحات خودم دلدردم هم همون موقع ترشحاته
حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی
بچه ها من صبح ها فلفل سیاه چند تا میخورم بعد عسل صبانه میخورم بعضا پنیر شور و یا تخم نرغ میخورم تو چایم زنجبیل دلرچین و هل میریزیم شیر موز با عسل و جوز هندی میخوریم بل شوهرم اب هویچ میخوریم هر روز ولی من کمتر میخورم شوهرم عرق کاستی هر روز ناشتا میخورع قرص ال کارنیتینا و زینک و ویتامین ای میخوره من فولیک لسید فقط مولوفوژیع شوهرم5درصدا😢😢 تو عذاهام زنجبیل و فلفل سیاه و جوز هندی میریزم شوهرم مغزیجات تخم افتابگردان پسته بادام بادم هندی انگور کشمش و انجیر خشکم میخوریم هلو سیب خیار میخوریم خلاصههههههه
خدایا شکرت..کمکم‌کن
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز