2777
2789
مرسی🥺❤

🌹💋

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مباررررکا باشه🥰🥰🥰🥰 

باتوجه به تاپیک قبلی باید بگم که حواست باشه مادرشوهر خواهرشوهرت خیلی بی چاک و دهنن برا عقد عجله نکنی بهتره.. اینا هنوز عقد نکردین دخالت میکنن و بهت توهین میکنن چه برسه اسمت بره شناسنامه پسرشون

منم جمعه میان برگه بنویسن 🤩

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره

مبااااارک باشه😍😍😍😍🥳🥳ایشالله قسمت همه🤩🤩🤩جای منم خالی بذارین😁😁😂😂😂😂

یه صلوات برای ظهور میفرستی؟ 💚                         اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم⁦❤️

برات  یه چیزی بگم  ، یادت میمونه سر عقدت دعا کنی؟  

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر