2777
2789
عنوان

زنان

61 بازدید | 5 پست

خانوما من ۱۷ روز پریودیم عقب افتاده بی بی زدم منفی بود امروز لکه داشتم خیلی حالم بده دل درد کمردرد میکشه منو رونامم دردمیکنه،راستی اینم بگم من نزدیکیم خیلی کمه شایدماهی یه بار نزدیک پریودیم یه بارنزدیکی داشتم یعنی میشه حامله باشم یامشکل چیز دیگس کسی هس مثل من باشه

۱۰ روز که عقب بیفته و آزمایش خون منفی باشه باید بری دکتر آمپول بزنه تا پریود بشی

۱۷ روز زیاده واسه عقب افتادن ، دکتر برو حتما

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

اخه خیلی هامیگن دیرنشون میده منم منتظره ماه جدیدم ببینم میشم خودبه خودی شایدفرجی بشه حامله بشم از یه طرفمم میگم مگه بایه بارمیشه من ivfکردم نشد خیلی نگرانم نکنه برم دکتربگه تیروعیدداری یاکیست اخه یه سال میشه هیچ مشکلی ندارم پریودی هامم منظمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این روزا استرس نداشتی گاهی موقع ها استرس باعث میشه یا جلو بیفته یا عقب  من خودم اینطوری شدم بی بی هم زدم منفی بود رفتم دکتر گفت احتمالاً از استرس که هفته بعدشم پریود شدم البته من دوست داشتم که مثبت باشه زیر نظر خانم دکتر ماموریان هستم اینم آدرس اینستاش

dr.mamurianesfahani