من یه گندی زدم نمیدونم چ کار کنم .من ۵ سال با ی پسری دوست بودم پارسال اومدن خاستگاری .خانوادش راضی نبودن .یک سال طول کشید تا اونجایی ک گفت من باغم تموم میشه میفروشم میام با بابات خودم صحبت میکنمو این داستانا میدونمم که خیلی دوستم داشت😭 من ۴ ماه پیش با ی اقایی دیگ اشنا شدم ی دفعه خیلی در گیر اون اقا شدم ..نا گفته نماند که این وسط من از ی دوستام متوجه شدم این اقا یبار رابطه داشته با ی خانمی ی شبه و خانوادش راجب مادرم بد گفتنا این داستا ولی خدایی پسر بدی نبود .بعد من با این اقای دوم هی حرف زدمو زدم که از تغییر رفتارم اون یکی شک کردو تعقیبم کردو هکم کردو همه چیو فهمیدو .دعوا و گریه زاری و من راضیش کردم باهم کم کم دوباره صحبت کنیم گفتم این وسط ی فکری میکنم کدومو انتخاب کنم بد دوراهی بودم تا دوباره نمیدونم از کجا شک کردم بهم نمیدونم تعقیبم کرد نمیدونم چی شد که فهمید اون دومی را دیدم😭😭😭 کلی فحشو بد بیراه داد...حالم خیلی بده بنظرتون پیامش بدم اصلا چ کار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اولی رو بی خیال شو.اگه اولی خوب بود سراغ دومی نمیرفتی.
اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمیام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم سادهلوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
حالا اگ بگم همونا ..اخه دیگ چطوری پیام بدم خیلی چیزای بدی دید از هنه جا بلاک کرده .
واقعا خیلی نامردی که همزمان با دونفر بودی .حتی اگههههه اولی بدترین ادم دنیاام بود حق نداشتی که بهش خیانت کنی اونم ن ی بار بلکه دوبار هه باید اولش ولش میکردی بد دومی..